Elixir Hudpleierutiner Uren Hud

Er Elixir ditt favorittmerke? Her er noen gode hudpleierutiner med Elixir Cosmeceuticals produkter. Klikk på hudpleierutinen du er interessert i:

Elixir's Hudpleierutine for Uren Hud

For deg som ønsker å bekjempe akne, uren hud og hudormer.

Her har vi satt opp et effektivt hudprogram mot kviser og uren hud. Disse produktene motvirker alle fire steg i dannelse av akne: talgproduksjon, tette porer, bakteriedannelse og inflammasjon i huden.

Effekt kan forventes etter 2-4 ukers bruk, og maksimal effekt etter ca. 3 måneder. Ved vedvarende hudproblemer anbefaler vi at du oppsøker en hudlege for videre behandling. Vær klar over at dette hudprogrammet er ment til behandling av uren hud. Etter hvert som huden din bedres, gjøres småjusteringer i hudprogrammet ut ifra hudens nåværende tilstand.

Ved eventuell tørrhet, som kan forventes i starten på hudprogrammet, suppler med Niactil 4% over Acticlear Gel. Dersom tørrhet vedvarer, bruk Acticlear annenhver kveld en periode, og appliser med ekstra fuktighet som Hydractil Lite Cream over. Solbeskyttelse bør brukes året rundt og med enda høyere UV-beskyttelse om sommeren. Les blogginnlegget: Solkrem for uren hud.

Morgenrutine

  1. Acticlear Foam Cleanser (alterneres med Hydractil Gentle Cleanser ved behov)
  2. Niactil 4% som serum
  3. Hydractil Lite Cream som dagkrem

Kveldsrutine

  1. Acticlear Foam Cleanser (alterneres med Hydractil Gentle Cleanser ved behov)
  2. Acticlear Pads (3-7 x per uke, som tolerert)
  3. Acticlear Gel som nattkrem

 

Produktoversikt

 

 

 

En aktiv hudvask som fjerner smuss, urenheter og døde hudceller med peeling effekt. Den har en fettoppløsende virkemåte og fjerner tilstopninger, ved at den inneholder milde fruktsyrer som virker taglregulerende, antibakteriell og betennelsesdempende.

Anbefalt bruk

Acticlear Cleanser kan brukes morgen og kveld. Rist flasken godt og massér inn 2 pump med lunkent vann. Vask deretter godt av. Unngå kontakt med øynene. Ved hudirritasjon, kombiner med mildere rens.

 

 

Niactil 4% er en lett, fuktighetsgivende gel som pleier og behandler huden. Den inneholder 4% niacinamide som gir ekstra fukt samtidig som den virker talgregulerende. Den er fungerer på både tørr, sensitiv og uren hud. Dette produktet passer til alle hudtilstander og alle aldre. Finnes i 30 ml og 100 ml.

Anbefalt bruk

Brukes morgen og kveld under eller over andre produkter, eller alene. Kan lett kombineres med andre serumer og kremer. Tørre hudtilstander bør bruke Niactil 4% som et serum under en rikere krem, feks. Hydractil-kremene.

 

 

En lett dagkrem som tilfører nødvendige næringsstoffer og fuktighet til fet eller tørr hudtilstand. Normaliserer en svekket hudbarriere, virker mykgjørende og beroligende. Brukes ofte i kombinasjon med produkter mot akne og uren hud. Egner seg spesielt til dehydrert og irritert kombinasjonshud.

Anbefalt bruk

Kan brukes morgen og kveld, og etter behov. Egner seg spesielt i kombinasjon med andre aktive produkter mot uren og sensitiv hud.

 

 

 

Peeling pads som motvirker fet, uren og inflammatorisk hud. Virkestoffene har kliniske studier som viser til effektiv behandling mot tilstopninger av talg, reduserer porer, kviser og fet hud. Ingrediensene har også antibakterielle egenskaper og demper rødheter og betennelser.

Anbefalt bruk

Sveip en pad over nyrenset hud 2-7 ganger i uken. Brukes ikke på øyelokk eller under øyne. Mer utbrudd og urenheter kan oppstå i starten ved at tilstopninger av talg fjernes. Overbruk kan fremme hudirritasjoner, redusér bruk til færre dager i uken. Padsene kan med fordel brukes lokalt på.

 

 

En lett gelkrem som tilfører nødvendige næringsstoffer til en talgrik og fet hud. Virker antibakteriell og beroligende og demper betennelser og urenheter. Normaliserer en svekket hudbarriere, virker mykgjørende og roer ned stresset hud. Reduserer også ujevnt pigment grunnet urenheter og betennelser.

Anbefalt bruk

Kan brukes morgen og kveld, men anbefaler å begynne gradvis én gang om dagen. Påfør et tynt lag på utsatte områder eller i hele ansiktet. Fin å kombinere med Niactil 4% eller Hydractil Lite Cream over for å motvirke tørrheter.

 

 

Sjekk ut andre Elixir hudpleierutiner

 

Hudbutikk erfaringer

Elixir Cosmeceuticals Hudpleierutine

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar