Elixir Hudpleierutiner Anti-Aging

Er Elixir ditt favorittmerke? Her er noen gode hudpleierutiner med Elixir Cosmeceuticals produkter. Klikk på hudpleierutinen du er interessert i:

Elixir's Hudpleierutine for Anti-Aging

For deg som ønsker å bekjempe fine linjer og aldringstegn.

Et effektivt anti-aging hudprogram fra Elixir som bedrer aldersforandringer, reduserer fine linjer og jevner ut pigmenteringer. Produktene inneholder solbeskyttelse, fruktsyrer, antioksidanter og A-vitamin med god effekt etter 2-3 uker. Videre forbedring forventes etter langvarig bruk.

Morgenrutine

  1. Niactil Cleanser
  2. Ceactil Advanced Serum
  3. Ultradefense SPF50 som dagkrem

Kveldsrutine

  1. Niactil Cleanser
  2. Retinext Daily Anti-Aging Gel (2-4 x per uke)
  3. Elixir Pads 10-20% (2-3 x per uke med Retinext Gel og brukes i forhold til hva din hud tåler)
  4. Ceactil Everyday Cream (brukes for å tilføre ekstra fukt og kan ved irritasjon brukes alene om natten for gradvis tilvenning av Retinext Daily Anti-Aging Gel)

Elixir Anti-Age Complete Kit

ProduktoversiktNiactil Cleanser fra Elixir Cosmeceuticals er en lett, luksuriøs og såpefri rens i skumkonsistens. Rensen innholder milde ingredienser som er skånsomme mot huden. Niactil Cleanser fjerner makeup, urenheter og talg, uten å tørke ut eller irritere huden. Passer til de fleste hudtilstander. Mot uren og fet hud. Utmerket mot tørr hud.


Elixir Ceactil Advanced Serum fra Elixir Cosmeceuticals er et rikt vitamin C serum som behandler, beskytter og pleier huden med konsentrerte antioksidanter. Det forebygger og styrker huden mot daglige stressfaktorer som UV-stråler, forurensing og dårlig livsstil. Serumet pleier og gir masse næring til en livløs og tørr hud. Fremmer bedre fuktighet, spenst og en jevnere hudtone. Den unike sammensetningen av aktive virkestoffer opprettholder en sunnere og friskere hud. Serumet beskytter mot UV-skader og anbefales å bruke daglig under andre utvalgte produkter. Det egner seg spesielt for de med tørr og sensitiv hud grunnet sine sterke anti-aging egenskaper. Kan brukes som serum dag og natt.


Elixir Cosmeceuticals Ultradefense SPF 50 fra Elixir Cosmeceuticals gir deg maks beskyttelse mot solen, med trippel beskyttelse av UVA/UVB filter (kjemisk og fysisk), reparerende enzymer og antioxidanter. Kremen virker beskyttende og reparerende, samtidig som den opprettholder en frisk og sunn hudtilstand. Har ingredienser som stimulerer til bedre kollagenproduksjon og beskytter mot nedbrytning av bindevev/kollagen. Videre virker den anti-inflammatorisk og motvirker både oksidativ stress og ujevnt pigment. Kremen har en rik, men lett konsistens og har moderne kjemiske og fysiske filtre med fullt spekter beskyttelse mot UV-stråler. Egner seg både som daglig fuktighetskrem og som solkrem med beskyttelse mot UV-stråler.


Elixir Retinext Daily Anti-aging face gel fra Elixir Cosmeceuticals er en aktiv gele som inneholder en høy konsentrasjon av A-Vitamin og har sterke anti-aging egenskaper. Retinext Daily Anti-Aging Gel reparerer og forebygger linjer, ujevn hudtone, solskader og store porer. Retinol er en av de best dokumenterte ingrediensene vi har som fungerer mot hudaldring. Studier viser at konsentrert retinol øker produksjonen av sunnere og friskere hudceller. Huden blir friskere, glattere og jevnere i tone og tekstur. Hyaluronsyre fungerer som et smøremiddel som gir huden form, volum og øker hudens evne til å holde på fuktigheten. Niacinamide og lakris-ekstrakt virker blekende, beroligende og fuktighetsgivende.


Elixir pads (Elixir Glyactil Pads, nytt navn samme innhold) fra Elixir Cosmeceuticals er effektive peeling pads. De kommer i 10,15 og 20%. Fruktsyrer i form av ren glukolsyre (AHA), gjør huden glatt og skinnende, gir hudfornyelse og hudforbedring. Peeling er en viktig del av din hudpleie. Fjerner døde hudceller og gir en naturlig glød. Regelmessig bruk av disse padsene fjerner også tilstopninger og forebygger betennelser i hårsekken.

60 pads


Elixir Ceactil Everyday Cream fra Elixir Cosmeceuticals er en luksuriøs fuktighetskrem med vitamin C og antioksidanter. Antioksidantene nøytraliserer frie radikaler, og beskytter dermed hudcellene for skader fra bandt annet sol. Hjelper huden opprettholde en bedre celleproduksjon. Bygger opp og beskytter, slik at huden får mindre skader fra UV-stråler og unngår for tidlig aldring. Stimulerer dannelse av kollagen, og hjelper huden å holde på fuktigheten. Virkestoffene er pakket inn i liposomer som gjør at de trenger dypere inn i huden. Kremen gir jevnere tone, glød og glattere hud. Har en deilig frisk duft av sitrus og smelter inn i huden.


Sjekk ut andre Elixir hudpleierutiner

 

Hudbutikk erfaringer

Anti-Aging Elixir Cosmeceuticals Hudpleierutine

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar