Elixir Cosmeceuticals

Elixir Cosmeceuticals utviklet av norske hudleger. Hva koster Elixir produktene? Full Elixir hudkrem oversikt. Elixir Cosmeceuticals Kampanjer og tilbud. Kjøp dine Elixir Cosmeceuticals favorittprodukter online. Fritt levert i hele Norge.

 

Alt du trenger å vite om Elixir Cosmeceuticals

Elixir Cosmeceuticals er en eksklusiv kremserie med dokumentert effekt mot aldersforandringer i huden og andre vanlige hudproblemer. Elixir sine effektive produkter og klinikkbehandlinger virker mot

  • Rynker
  • Ujevn hudtone
  • Sensitiv hud
  • Tørr hud
  • Acne/Uren hud
  • Solpåvirket hud
  • Pigmentforadringer
  • Rød og irritert hud

Elixir's 8 familier

Elixir Cosmeceuticals er utviklet av norske hudleger. Sammen har de utviklet en serie bestående av 8 familier som tar utgangspunkt i ulike virkestoffer. For den beste behandlingen anbefaler vi et tilpasset hudprogram bestående av ulike virkestoff, fra de ulike familiene, som komplimenterer hverandre. Alle kremene kan brukes alene som effektiv og virkningsfull hudpleie, eller som del av et hudprogram.

Elixir Hydractil Familien:

Elixir Hydractil FamilienHydractil-familien står for "hydrate" og passer for alle hudtyper og hudtilstander. Produktene inneholder mykgjørende, pleiende og helende ingredienser som bidrar til å opprettholde en balansert hudbarriere, og brukes ofte i kombinasjon med andre aktive produkter. Hydractil-familien består av 6 medlemmer: Hydractil Gentle Cleanser, Hydractil Normalizer, Hydractil Lite Cream, Hydractil Rich Cream, Hydractil Daily Defense SPF15 og Hydractil Repair CR.

.

 

Elixir Niactil Familien:

Elixir Niactil FamilienNiactil-navnet kommer fra virkestoffet Niacinamide, og her finner du bestselgeren Niactil 4%. Niacinamide er et B3-vitamin som fremmer bedre fuktighet, normaliserer talgproduksjonen og har en betennelsesdempende effekt. Virkestoffet fremmer en yngre hud og jevnere hudtone. Niactil-produktene jobber aktivt med å redusere urenheter, rødhet og store porer på en skånsom måte. Niactil-familien består av 4 medlemmer: Niactil 4% 100ml, Niactil 4% 30ml, Niactil Advanced Pro, Niactil Cleanser og helt til sist deres populære øyeprodukt Niactil Anti Age Eye Gel.

Elixir Acticlear Familien:

Elixir Acticlear FamilienActiclear-familien inneholder ingredienser som retter seg mot fet, uren og pigmentert hud. De aktive virkestoffene har en behandlende og forebyggende effekt mot generelle akne-problemer. Virkestoffene virker behandlende og forebyggende i tillegg til å redusere store porer og overflødig talg. Produktene normaliserer også ujevnt pigment og virker antibakterielt og antiinflammatorisk. Acticlear-familien består av 4 medlemmer: Acticlear Pads, Acticlear Foam Cleanser, Acticlear Gel og Acticlear Eventone Serum

Elixir Ceactil Familien:

Elixir Ceactil FamilienCeactil-familien består av produkter som inneholder høy konsentrasjon av stabile vitamin C-estere. Å tilføre huden daglige antioksidanter er viktig for å opprettholde en sunn og frisk hud. Ceactil-produktene retter seg mot dem som ønsker å forebygge tidlig aldring og ujevnt pigment. Produktene gir fuktighet og beskytter cellene mot skader. Ceactil-familien består av 4 medlemmer: Ceactil Everyday Serum, Ceactil Antioxidant Toning Pads, Ceactil Cream og siste tilskuddet Ceactil Advanced Serum.

Elixir Sulfactil Familien:

Elixir Sulfactil FamilienSulfactil-navnet kommer fra sulfur som betyr svovel på norsk. Svovel er et mineral som er kjent for sine gode antibakterielle, peelende og betennelsesdempende egenskaper. Bruk av svovel er svært behandlende for dem som har ulike utbrudd som Perioral dermatitt, rosacea, urenheter og betennelser. Sulfactil Cleanser og Sulfactil Cream.

Elixir Ultradefense Familien:

Elixir Ultradefense FamilienUltradefense-familien beskytter mot UV-stråler og frie radikaler ved bruk av reparerende enzymer, antioksidanter og solfilter. Synergien av reparerende og beskyttende virkestoffer passer alle hudtilstander og bør brukes for å forebygge tidlig aldringstegn, ujevnt pigment og skader på DNA. Solfilter i kombinasjon med antioksidanter og reparerende enzymer, gir optimal beskyttelse mot UV-skader. Ultradefense-familien består av 3 medlemmer: Ultradefense PRO SPF30, Ultradefense SPF50 og Ultradefense Repair Gel.

Elixir Glyactil Familien:

Elixir Glyactil FamilienGlyactil-familien inneholder det kjente virkestoffet glykolsyre, som er en AHA-syre. AHA-syre fremmer en hudfornyelse ved å svekke bindingene/limet som holder døde hudceller sammen. Dette gir en effektiv peeling som øker naturlige prosesser i huden. Produktene gir bedre fuktighet og en glattere hud med mer glød. Les mer om Elixir-produkter som gir glød på bloggen. Produktene er også med på å redusere tilstoppinger som fremmer urenhet, nupper og forebygger hårrotsbetennelse. Glyactil-familien består av 3 medlemmer: Glyactil Smoothing Cream, Glyactil Pads 10% og Glyactil Smoothing Cream 10%.

Elixir Retinext Familien

Elixir Retinext FamilienRetinext-familien inneholder virkestoffene retinol og retinaldehyde som er derivater fra konsentrert A-vitamin.

Retinoider er et av de mest brukte virkestoffene mot alderstegn, arrdannelser, urenheter, grov hud og solskader. Virkestoffet jobber aktivt, og bidrar blant annet til hudfornyelse, en jevnere hudstruktur og mer glød. Retinext-familien består av 2 produkter: Retinext Daily Anti-Aging Gel og Retinext Advanced Corrective Serum.

 

 

 

Sjekk ut andre Elixir hudpleierutiner

 

Hudbutikk erfaringer
Elixir Cosmeceuticals

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar