Elixir Hudpleierutiner Rødhet

Er Elixir ditt favorittmerke? Her er noen gode hudpleierutiner med Elixir Cosmeceuticals produkter. Klikk på hudpleierutinen du er interessert i:

Elixir's Hudpleierutine for Rødhet

For deg som ønsker å dempe rødhet og redusere urenheter i huden, og som tidvis kan oppleve flassende hudforandringer i ansiktet. Følg rutinen hver og morgen og kveld.

Et aktivt hudprogram som egner seg for sensitive hudtilstander, rødhet, urenheter og rosacea. I dette hudprogrammet finner du virkestoffer som svovel, antioksidantene grønn te og resveratrol, i tillegg til solbeskyttelse.

Suppler med Niactil 4% over Acticlear Gel ved eventuell tørrhet. Sulfactil Cream brukes direkte på huden du ønsker behandlet for rødhet, lokalt på betente området og som eneste produkt på disse områdene. Brukes 3-7 kvelder i uken, eller periodevis. Nb! Inneholder virkestoffet svovel som har en karakteristisk lukt

Elixir Hudpleierutine Rødhet

Morgenrutine

  1. Hydractil Gentle Cleanser
  2. Elixir Normalizer
  3. Ultradefense SPF50 som dagkrem

Kveldsrutine

  1. Hydractil Gentle Cleanser
  2. Sulfactil Cream (lokalt på affiserte områder)
  3. Acticlear Gel (ikke over områdene med Sulfactil)

 

Produktoversikt

 

 

 

En mild hudvask som fjerner sminke, smuss og urenheter skånsomt. Rensen inneholder rengjørende virkestoffer som fjerner døde hudceller og fettstoffer uten å virke uttørrende. Har også beroligende og antiinflammatoriske egenskaper.

Anbefalt bruk

Hydractil Gentle Cleanser brukes morgen og kveld. Massér inn ett pump med lunkent vann og vask deretter godt av. Kan også brukes på øyne og fjerner enkelte lettere typer øyensminke.

 

 

En lett krem som demper rødhet. Har en reparerende effekt på svekket hudbarriere, samt tørr og irritert hud. Hydractil Normalizer inneholder konsentrerte antioksidanter som virker karstabiliserende, beroligende og demper betennelser. Produktet har også antibakterielle egenskaper.

Anbefalt bruk

Brukes over eller under andre kremer både morgen og kveld. Anbefales å kombinere med Niactil 4% for bedre effekt.

 

 

En fuktighetsgivende dagkrem med god solbeskyttelse for de med tørr hudtilstand. Inneholder både UVA- og UVB-filter, enzymer og antioksidanter. Kremen har en lett og matt konsistens. Virker beskyttende og reparerende, samtidig som den opprettholder en sunn hud.

Anbefalt bruk

Bruk serum og/eller annen krem under, tilpasset din hudtilstand. Ved bruk i forbindelse med soling, husk påføring minimum 30 minutter før. Gjenta påføring minst hver 2. time, spesielt etter bading.

 

 

 

En virkningsfull krem som behandler flere hudproblemer. Kremen viser seg å være veldig gunstig mot Perioral dermatitis, Akne, Rosacea og Seboreisk eksem. Produktet er basert på svovel og kan brukes lokalt på problemområder og utbrudd. Motvirker og reduserer både betennelser og inflammasjoner med svært god effekt.

Anbefalt bruk

Brukes hovedsakelig om kvelden. Påføres direkte på huden etter rens i tynt lag. Kan med fordel brukes lokalt på problemområder. Anbefales å bruke Niactil 4% over Sulfactil Cream for å dempe den uttørrende effekten som svovel kan ha. Brukes 3-7 kvelder per uke etter behov. Reduser bruk når hudproblemer har avtatt.

 

 

En lett gelkrem som tilfører nødvendige næringsstoffer til en talgrik og fet hud. Virker antibakteriell og beroligende og demper betennelser og urenheter. Normaliserer en svekket hudbarriere, virker mykgjørende og roer ned stresset hud. Reduserer også ujevnt pigment grunnet urenheter og betennelser.

Anbefalt bruk

Kan brukes morgen og kveld, men anbefaler å begynne gradvis én gang om dagen. Påfør et tynt lag på utsatte områder eller i hele ansiktet. Fin å kombinere med Niactil 4% eller Hydractil Lite Cream over for å motvirke tørrheter.

 

 

Sjekk ut andre Elixir hudpleierutiner

 

Hudbutikk erfaringer

Elixir Cosmeceuticals Hudpleierutine Rosacea

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar