Elixir Hudpleierutiner Ungdom

Er Elixir ditt favorittmerke? Her er noen gode hudpleierutiner med Elixir Cosmeceuticals produkter. Klikk på hudpleierutinen du er interessert i:

Elixir's Hudpleierutine for Ungdom

For deg med normale hudutfordringer som ofte oppstår i puberteten.

Et hudprogram for ungdom som opplever urenheter og fet hud. De fleste opplever hudforandringer i denne fasen, med fetere hud og opphopning av talg som utvikler seg til moderate eller større utbrudd av kviser. Produktene egner seg til både gutter og jenter.

Vi anbefaler å starte med forebyggende hjemmebehandling så tidlig som mulig, aller helst før hudproblemene oppstår og i hvert fall før de eventuelt eskalerer.

Vær klar over at Acticlear Gel kan ha en lett uttørkende effekt i starten. Ved tørrhet kan du bruke Acticlear annenhver kveld og alternere med Niactil 4%.

 

Elixir Hudpleierutine Rødhet

Morgenrutine

  1. Hydractil Gentle Cleanser
  2. Niactil 4%
  3. Hydractil Daily Defense SPF15 (som dagkrem)

Kveldsrutine

  1. Hydractil Gentle Cleanser
  2. Acticlear Gel (som nattkrem)

 

Produktoversikt

 

 

 

En mild hudvask som fjerner sminke, smuss og urenheter skånsomt. Rensen inneholder rengjørende virkestoffer som fjerner døde hudceller og fettstoffer uten å virke uttørrende. Har også beroligende og antiinflammatoriske egenskaper.

Anbefalt bruk

Hydractil Gentle Cleanser brukes morgen og kveld. Massér inn ett pump med lunkent vann og vask deretter godt av. Kan også brukes på øyne og fjerner enkelte lettere typer øyensminke.

 

 

Niactil 4% er en lett, fuktighetsgivende gel som pleier og behandler huden. Den inneholder 4% niacinamide som gir ekstra fukt samtidig som den virker talgregulerende. Den er fungerer på både tørr, sensitiv og uren hud. Dette produktet passer til alle hudtilstander og alle aldre. Finnes i 30 ml og 100 ml.

Anbefalt bruk

Brukes morgen og kveld under eller over andre produkter, eller alene. Kan lett kombineres med andre serumer og kremer. Tørre hudtilstander bør bruke Niactil 4% som et serum under en rikere krem, feks. Hydractil-kremene.

 

 

En ultralett fuktighetskrem med UVA- og UVB-solfilter som passer perfekt som daglig beskyttelse. Den inneholder en kombinasjon av reparerende og beskyttende ingredienser som forebygger og reparerer skadene fra UV-stråler. De aktive, milde virkestoffene opprettholder en bedre fuktighet, reduserer frie radikaler, gir jevnere hudtone og styrker hudbarrieren.

Anbefalt bruk

Bruk serum og/eller annen krem under, tilpasset din hudtilstand. Ved bruk i forbindelse med soling, husk påføring minimum 30 minutter før. Gjenta smøringen hver 2. time minst, spesielt etter bading

 

 

 

En lett gelkrem som tilfører nødvendige næringsstoffer til en talgrik og fet hud. Virker antibakteriell og beroligende og demper betennelser og urenheter. Normaliserer en svekket hudbarriere, virker mykgjørende og roer ned stresset hud. Reduserer også ujevnt pigment grunnet urenheter og betennelser.

Anbefalt bruk

Kan brukes morgen og kveld, men anbefaler å begynne gradvis én gang om dagen. Påfør et tynt lag på utsatte områder eller i hele ansiktet. Fin å kombinere med Niactil 4% eller Hydractil Lite Cream over for å motvirke tørrheter.

 

 

Sjekk ut andre Elixir hudpleierutiner

 

Hudbutikk erfaringer

Elixir Cosmeceuticals Hudpleie Hudpleierutine Ungdom

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar