Elixir Hudpleierutiner Hjemmepeeling

Er Elixir ditt favorittmerke? Her er noen gode hudpleierutiner med Elixir Cosmeceuticals produkter. Klikk på hudpleierutinen du er interessert i:

Elixir's Hudpleierutine for Hjemmepeeling

For deg som ønsker jevnere pigmentering og glattere hud.

Et effektivt hjemmepeeling-program som gir rask hudforbedring. Produktene gir en jevnere hudtone og sunn glød. Motvirker hudormer, akne og fet hud. Ved daglig bruk blir huden ren og myk. Den naturlige peelingen basert på fruktsyrer med glykolsyre, fjerner døde hudceller og fornyer huden.

Ta et kortvarig opphold i behandlingen dersom huden blir irritert. Start med et mildere hudprogram i konsentrasjon 10%, og øk gradvis ved toleranse. Hydractil Lite Cream eller Hydractil Rich Cream brukes ved tørrhet eller irritasjon. Effekt forventes etter 2-3 uker. Lett hudirritasjon kan forekomme i starten.

Morgenrutine

  1. Hydractil Gentle Cleanser
  2. Niactil 4% som serum
  3. Ultradefense PRO SPF30 som dagkrem 

Kveldsrutine

  1. Hydractil Gentle Cleanser
  2. Elixir Pads 10-20% (4-6 x per uke)
  3. Glyactil Smoothing Cream 10-20% som nattkrem

Elixir Hudpleierutiner Hjemmepeeling

 

Produktoversikt

 

Hydractil Gentle Cleanser fra Elixir Cosmeceuticals er et viktig renseprodukt i den daglige hudpleien. Elixir Cosmeceuticals Gentle Cleanser er en mild hudvask som fjerner makeup, urenheter og talg. Inneholder blant annet papain enzymer fra frukten papaya som eksfolierer døde hudceller. Gentle Cleanser fra Elixir Cosmeceuticals virker beroligende og styrker hudbarrieren med antioksidanter grønn te og Vitamin E. Passer for alle hudtilstander også utmerket for sensitiv hud.

 

Elixir Niactil 4% er Elixir Cosmeceuticals bestselger. Denne behagelige gelen med 4% konsentrert Niacinamide både tilfører og hjelper huden å holde på fuktighet. Niacinamide finnes naturlig i kroppen og i flere matvarer som gjær, kjøtt, fisk, melk, egg, grønnsaker og bønner for å nevne noen. Virkestoffet går for å være celle-kommuniserende og gir derfor flere aktive fordeler. Niactil motvirker fine linjer og ujevn pigmentering. Virker beroligende og demper rødhet. Reduserer store porer, gir jevnere hudoverflate, glød og klarhet i huden. Niactil har en god effekt på urenheter, acne, hudormer og rosacea. Produktet passer en tidlig pubertets hud, voksen acne, tørr sensitiv hud, grov kombinasjons hud, solskader, rosascea (hudsykdom), atopisk eksem, gravide og ammende. Niactil 4% kan brukes alene som et fuktighetsprodukt, både morgen og kveld på menn og kombinasjonshud.

 

 

En fuktighets dag- og solkrem som inneholder de reparerende enzymene som var i den første ut- gaven av Ultradefense SPF kremen. Inneholder et antioksidant kompleks som beskytter og reparer solskader. Har ingredienser som stimulerer til bedre kollagenproduksjon og beskytter mot ned- brytning av bindevev/kollagen. Virker antiinflammatorisk og motvirker oksidativ stress og ujevnt pigment. Kremen har en rik, men lett konsistens og har moderne kjemiske filtre med fullt spekter beskyttelse mot UV-stråler.

 

 

Elixir glyactil pads 10% - 20% er effektive peeling pads. Fremmer en skånsom, men effektiv fornyelse av hudoverflaten. Fruktsyrer i ulike konsentrasjoner fjerner døde hudceller og gir en strammere, glattere og jevnere hudtone. Peeling er en viktig del av ukentlige hudpleie for talgrik, sensitiv og aldrende hud. Regelmessig bruk av Glyactil pads fjerner også tilstopninger og forebygger betennelser i hårsekken

 

 

Elixir Glyactil Smoothing Cream 10-20% er en behandlende fuktighetskrem med fruktsyre. Den gir en naturlig peel, samtidig som den gir fukt, reduserer fine linjer og normaliserer hudfargen. Forhindrer dannelse av hudormer og kviser. Gir klarere og jevnere hud. Virker mykgjørende og stimulerer kollagenproduksjonen. Finnes i ulik konsentrasjon, 10% og 20%. Passer de fleste hudtilstander. Motvirker store porer og grov hud.

 

 

Sjekk ut andre Elixir hudpleierutiner

 

Hudbutikk erfaringer

Elixir Cosmeceuticals Hjemmepeeling Hudpleierutine

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar