Zo Retinol Skin Brightener - Årets Beste Skjønnhetsprodukt 2022

ELLE's skjønnhetsredaktører har i år plukket ut 9 produkt favoritter, og på topplista finner du Retinol Skin Brightener fra tungvekteren innen hudpleie; ZO Skin Health.

Zo Retinol Skin Brightener er et produkt som virkelig gjør jobben og leverer synlige resultater. Dette er en klar vinner! Superproduktet jobber aktivt med å jevne ut hudtonen, minimere hyperpigmentering og stimulere cellefornyelsen, takket være effektive ingredienser som retinol og bakuchiol. Produktet er ideelt som første steg i behandlingen av mørke flekker og ujevn hudtone

ELLE Beauty Awards 2022 ZO Skin Brightener

En Retinol Som Passer For Alle

Syns du retinol kan virke litt skummelt? Da er dette produktet perfekt for deg. Den kommer i tre ulike konsentrasjoner av ZO Retinol: 0,25%, 0,5% og 1%. Du velger enkelt den styrken på retinolen ut ifra ditt behov.

Tips! Er du ny med retinol? Begynn med 0,25%. Denne er også perfekt å bruke på brystet. Er du vant til retinol, kan du starte på 0,5% eller 1%. Du kan enten starte direkte med daglig buk, eller gradvis med for eksempel to ganger i uken og øke antall dager.

Hva er Zo Retinol Skin Brightener?

Som navnet sier, har det med hudens farge og glød å gjøre. Produktet bidrar til å jevne ut den naturlige hudtonen som gjør at man ser friskere og yngre ut.

Det er tre hovedingrediensgrupper i Skin Brightener kremen:

  • Retinol
  • En blanding av antioksidanter og botaniske ingredienser
  • Bakuchiol - forsterker effekten av retinolet og virke mot ujevn hudfarge og mørke flekker. Bakuchiol gjør også at du kan tåle større mengder retinol uten store reaksjoner. Du forsterker retinolet du har, samtidig som du reduserer eventuell irritasjon. Dette gjør Retinol Skin Brightener genial.

Hva er Retinol?

Retinol, også kjent som A-vitamin, er en stjerne blant hudpleieingrediensene med flerfoldige funksjoner. Retinol er bra for stort sett alle typer hud og enestående som aldringsforebyggende, siden retinol består av små molekyler som trenger dypt inn i huden hvor den kan gjøre mest nytte. Retinol fungerer også som en kraftig antioksidant som forsterker huden og beskytter den mot frie radikaler.

hva er retinol og hvordan bruker du det? Les mer om retinol her

Moteredaktørens Favoritt

Nå som høsten kommer, elsker jeg å trappe opp bruken av retinol! Jeg føler at huden min ser mye mer «glowy» ut, og jeg merker stor forskjell på spensten. I tillegg har jeg pigmentflekker på brystet, noe som gjør at jeg også bruker retinol her. Dette er min tredje høst med bruk av retinol i ansiktet og på brystet, og ZO Retinol Skin Brightener har blitt en skikkelig treat for meg på denne tiden av året.

Caroline Skjelbred, Moteredaktør i ELLE Norge.

 

 

 

Hudbutikk erfaringer
Anti-Aging Hudpleie Retinol ZO Skin Health

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar