4 Steg Til Sunn Hud

Naturlig feilfri hud, helst uten sminke, er den aller største skjønnhetstrenden akkurat nå. Plei huden din med ZO Skin Health fra Dr.Obagi.

Å oppnå den perfekt huden du fortjener krever innsats. Noen livsstilsendringer må kanskje til, og ikke minst – riktig produkter og hudpleierutine som faktisk leverer resultater.

4 Steg Til Naturlig Sunn Hud

 1. God hudpleie & produkter.
  Hovedregelen til en fastere hud, med mindre fine linjer og rynker er hudpleie som gjenoppbygger, beroliger og beskytter huden.
  Daglig bruk av ZO Skin Health Growth Factor Serum toppet med 1-2 pump ZO Skin Health Radical Night Repair hver tredje dag, gir gode resultater. Denne kombinasjonen er av det mest effektive for en fastere hud og reduksjon av fine linjer og rynker fra ZO Skin Health.
 2. Nok søvn.
  Det er veldig viktig at du får nok søvn. Kroppen og huden din jobber med å reversere skader fra for eksempel frie radikaler ved å fornye celler & reparere bindevev mens du sover. Nb! Søvn reduserer stresshormonet kortisol som gjør at det er lettere å forebygge skader på celler og andre strukturer i huden om natten.
 3. Fritid.
  Å ha det bra og stresse mindre vil gi synlige resultater på huden.
 4. Sunn mat.
  Droppe sukkeret og raske karbohydrater! Det gir en bedre hud. Kutt ut salt og prosessert mat. Når du spiser mat med høyt sukkerinnhold, tas sukkeret direkte opp i blodet ditt og binder seg med proteinmolekyler – inkludert de du finner i kollagen og elastin, som er med på å holde huden stram og ungdommelig. Sukkeret tærer på kollagenet og elastinet, som igjen leder til slappere hud med linjer og rynker.

Den fineste huden er naturlig, sunn og trenger egentlig ikke sminke for å gløde.

I stedet for å bruke sminke som en concealer for ansiktet skal du heller bruke sminke til å fremheve dine feminine trekk. Bruke en maskara til å åpne opp øynene. Store, åpne øyne er alltid attraktivt. Du kan også prøve litt rosa på leppene dine. Rosa lepper viser fruktbarhet i tillegg til at det er vakker farge. Resten av ansiktet er rent fordi du har tatt vare på huden din med ZO produkter.

Slik får du perfekt hud | Produkter fra ZO Skin Health Dr. Obagi

Daglig bruk av SPF er utrolig viktig for å få og vedlikeholde en fin hud! Den nye bølgen solbeskyttelse styrker huden fra innsiden slik at den blir sterk og tolerant. Dette er en hudpleietrend som vi kommer til å se mye mer av fremover.

 

ZO Daily Power Defense

 

ZO Daily Power Defense: Denne bestselleren har en anti-age-formulering med retinol som bidrar til å redusere aldringstegn, linjer, rynker samt forebygge skader i huden. Kraftige antioksidanter og DNA-reparerende enzymer støtter hudens naturlige reperasjonsprosess og sikrer en sterk hudbarriere.

Bruk: 2-3 Pump masseres inn på ansikt og hals. Massasje øker absorbering, penetrasjon og stimulering. Avslutt med UV-Beskyttelse. På tørr ren hud. Morgen og kveld.

 

ZO Skin Health Growth Factor Serum bidrar til å gjenopprette hudens funksjonalitet, elastisitet og forbedrer ujevn hudtone

Med vekstfaktorer i et effektivt leveringssystem bidrar denne formuleringen til å styrke produksjonen av kollagen og hyaluronsyre for en sunnere hud. Produktet forebygger fremtidige aldringstegn, gjør uttrykkslinjer mykere og styrker huden. Har antiinflammatoriske egenskaper som beroliger og lindrer irritert hud. Styrker huden og øker toleransen for sterkere protokoller

Bruk: 1-2 pump masseres inn som siste steg hver kveld. Massasje øker absorbering, penetrasjon og stimulering. Kan gi mild reaksjon.

Radical Night Repair. Et kraftig anti-age-produkt med en høy konsentrasjon retinol i et patentert leveringssystem. Bidrar til å redusere fine linjer og rynker, forbedre hudstrukturen og jevne hudtonen. Gir en glattere, friskere hud med mer glød. Tilfører kraftige antioksidanter og antiinflammatorisk beskyttelse som reduserer inflammasjon og forebygger fremtidig aldring av huden. Fungerer som en avansert peeling med antialdringsvirkning.

Bruk: Påfør 2-3 pump 30 min før sengetid, eller som foreskrevet. Start forsiktig og øk toleransen.

ZO Sunscreen+Primer SPF 30 er en solkrem med primer som gir en myk, silkematt finish for jevnere påføring av makeup. Beskytter mot UVA/UVB, HEV-lys og IR-A samtidig som den hydrerer. Inneholder oppstrammende peptider. Med naturlig melanin og har en lett brunfarge.

Bruk: Påfør rikelig 15 minutter før soleksponering og etter behov. Gjenta påføringen minst annenhver time. Bruk vannresistent solbeskyttelse ved svømming eller svetting.ZO Skin Health produktene og programmene:

 

Hudbutikk erfaringer
Hudpleie ZO Skin Health

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar