ZO Skin Health by Zein Obagi

ZO Skin Health by Zein Obagi. Hva koster ZO Skin produktene? Full ZO hudkrem oversikt. ZO Skin Kampanjer og tilbud. Kjøp dine ZO Skin Health favorittprodukter online. Gratis levert i hele Norge.

ZO Skin Health

Dr. Obagi har i samarbeid med ZO Skin Health Inc. utviklet et spekter av Zo Skin Health produkter, program og kits. ZO har satt sammen ulike produkt kit perfekt for de som ønsker å prøve ut noen av produktene, eller trenger avanserte produkt pakker.

Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – bioteknologiske komplekser, stamcelle-komponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer – har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke behov for god hudhelse og hudforyngelse.

Dr. Zein Obagi, sertifisert dermatolog, har de siste 35 årene utviklet banebrytende hudpleieløsninger basert på en filosofi om at man kan skape sunn hud, og ikke bare behandle sykdom og skade. Som et resultat av denne tilnærmingen er han ansett som en av verdens ledende autoritet på hudhelse og hudforyngelse.

I dag er Dr. Obagis innovative prinsipper for gjenopprettelse av sunn hud ansett som ”the golden standard” innen hudpleie.

ZO Skin Health er lidenskapelig opptatt av sine brukere, og setter strenge krav til alle sine leverandører. Hos Hudbutikk.no (Medisinsk Hudklinikk AS) kan du være sikker på at produktet du får er ekte, og i god stand med lang holdbarhet. Vi er veldig stolt av ZO produktene som gir oss fantastiske resultater og super fornøyde kunder hver eneste dag.

ZO Kampanjer


Hver måned finner du eksklusive kampanjer fra ZO hos oss. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få med deg alle ZO nyhetene. Klikk her for å se kampanjer og nyheter fra ZO Skin Health.ZO Cleansers (Rens)

Fjern urenheter på overflaten med rensemidler for alle hudtyper.


ZO Cleansers (Rens)

ZO Scrubs (Skrubb)

Oppnå umiddelbare fordeler med mekanisk peeling ved å fjerne døde hudceller for jevnere, mykere hud.


ZO Scrubs (Skrubb)

ZO Toner + Pads

Minimer overflateolje og fjern urenheter med tonere for alle hudtyper.


ZO Toner + Pads

ZO Brightening (Hudtone og hudtekstur)

ZO Brightening for å jevne ut hudtonen bidra til å redusere ujevn hudtone og forbedre den generelle hudteksturen. 


ZO Brightening (Hudtone og hudtekstur)

 

ZO Anti-Aging

ZO Skin Health Anti-Aging. Alder. Genetikk. Kosthold. Stress. Miljø. Sol. Over tid bidrar disse faktorene til synlige tegnene på aldring. Disse tegnene inkluderer fine linjer, rynker, at huden blir gråere, ujevn hudtone og tap av naturlig fuktighet. ZO produktene er spesielt utviklet for å håndtere både synlige tegn og triggere til aldring i alle livets faser.

ZO Anti-Aging

 

 

ZO Hydrating (Fukt)

Hydrerende og beroligende produkter som inneholder viktige ingredienser som revitaliserer underproduserende celler og stimulerer dem til å danne fukt innenfra, slik at huden ser revitalisert og sunn ut.


ZO Hydrating (Fukt)

 

 

ZO Acne + Redness (Akne og rødhet)

Produkter som behandler og forebygger fremtidige utbrudd og sørger for sunn, plettfri hud. 


ZO Acne + Redness (Akne og rødhet)

 

 

ZO Protection (Solkrem)

ZO's produkter for solbeskyttelse inneholder bredspektret, helhetlig beskyttelse. Avansert trippelformulering beskytter mot UVA-/UVB-stråling, HEV- (høyenergisk synlig) lys og IR-A (infrarød) stråling.

ZO Protection (Solkrem)

 

 

ZO Body (Kropp)

Sørg for at huden fungerer optimalt ved å integrere kroppspleie i rutinen.


Zo Kropp

ZO Programs + Kits

ZO programmene er utviklet for å løse noen av de vanligste hudproblemene - så som anti-aging, forebygging og behandling av urenheter, rødhet og ujevn hudfarge – alt i praktiske reisestørrelser. Klikk på bildet under for mer info:

Programs + Kits

ZO Skin Healt Serien

Hudbutikk erfaringer
Anti-Aging Hudpleie Menn Retinol Rosacea Serum Solkrem ZO Skin Health

Nyere artikler →Legg igjen en kommentar