Elixir Solkrem - NOVA COLLECTION- 3 helt nye solprodukter fra Elixir

3 helt nye solprodukter fra Elixir

3 helt nye solprodukter fra Elixir

Nova BB Cream SPF 25- Sunn Sommerglød

Nova BB Cream SPF 25

Nova BB-krem SPF 25 er en lett dagkrem som inneholder mikroniserte fargepartikler som blender naturlig inn i hudens fargetone og beskytter mot daglige UV-skader. Den er spesielt egnet for å korrigere ujevn hudtone som rødheter og pigmenteringer, samtidig som den gir fuktighet og beskyttelse mot UV-stråler, forurensning og stress.

Nøkkelingredienser i Nova BB Cream:

Acacia Seyal Gum Extract, også kjent som Acacia CollagenTM PF Vegetable Collagen: Gir umiddelbar "flawless skin" med sine unike egenskaper som fremmer en glattere, jevnere hudoverflate, finere linjer og hudtone.

LIPOMOISTTM rødalge(Chondrus crispus). Danner en fuktighetsgivende beskyttelsesfilm på huden. Virkemåten opprettholder en lengre og bedre fuktighet gjennom dagen. Den fungerer også som et leveringssystem for andre aktive ingrediense,r som styrker elastisitet og fylde i huden.

Hyaluronsyre i ulike molekylstørrelser:( sodium hyaluronate, glycosaminoglycan,) Essensiell for å opprettholde fuktigheten, bidrar til å gi huden fylde og redusere synligheten av fine linjer og rynker.

Propanediol: Har mykgjørende egenskaper og forhindrer fuktighetstap som resulterer i mykere og glattere hud. Den forbedrer også effekten av de andre aktive virkestoffene.

Solfiltre UVA og UVB

 • Ethylhexyl Methoxycinnamate (Octinoxate) - kjemisk filter med UVB
 • Butyl Methoxydibenzoylmethane (Avobenzone) - kjemisk filter som mot UVA.
 • Titanium Dioxide (nano)- fysisk mineralfilter mot UVA og UVB.

Anbefalt bruk:

Nova BB-krem passer til alle hudtyper og gir umiddelbar forbedring av hudtonen. Nova BB-krem brukes over ditt serum eller krem på dagen, og er din hemmelighet til å oppnå naturlig sommerglød. For bedre og høyere beskyttelse anbefales å blande 3-4 dråper av Nova Drops SPF 50.


Nova Cream SPF30+:
Den ultimate solbeskyttelsen for alle hudtyper!

Nova BB Cream SPF 25

Nova Cream SPF30, er den ultimate solbeskyttelsen for alle hudtyper. Vår alt-i-ett-produkt gir høy beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler, infrarødt og blått lys.

Mange opplever at solprodukter er tunge og fører til tilstoppede porer! Nova Cream er lett, vanntett og korallvennlig, fri for silikon og mikroplast, som også gjør den miljøvennlig. Den inneholder også et bredspektret lys filter, som reduserer skadelige UV-stråler, motvirker tidlig aldring og inflammasjoner.

Den er perfekt for alle hudtyper, men egner seg spesielt for en sensitiv hud som reagerer på solfiltre og som blir lett blanke. Kremen egner seg spesielt godt i det varme og fuktige værforhold med sin vannfaste base. Nova Cream vil ikke fremme utbrudd av urenheter, og etterlater huden myk og jevn med en matt finish.

Nøkkelingredienser:

 • Ectoin: Mirrororanisme som er kjent for sin evne til å reparere og beskytte celler under stress. Multifunksjonell og beskytter mot frie radikaler og skader forårsaket av lys og varme, bevarer fuktigheten i huden, forbedrer elastisiteten og roer ned irritert hud.
 • Hyaluronsyre: Bedrer hudens evne til å binde fuktighet som gir jevnere, glattere og mer fylde i huden.
 • Vitamin E: Kraftig antioksidant som absorberer UVB-stråler og reduserer frie radikaler. Bevarer bedre fuktighet, reparerer solskader, og lindrer solbrenthet.
 • Arginin: Aminosyre som er fuktighetsgivende, reduserer fine linjer og rynker, og styrker effekten av solbeskyttelse med sine reparerende og beskyttende egenskaper.

6 ulike Solfiltre (UVA/UVB):

 1. Bis-Ethylhexyloxyphenolmethoxyphenyl Triazine, også kjent som Tinosorb S- kjemisk, solfilter mot UVA- og UVB-stråler. Kjent for høy effektivitet og stabilitet, og brukes ofte i solkremer med bredspektret beskyttelse.
 2. Butyl Methoxydibenzoylmethane, også kjent som Avobenzone- kjemisk solfilter mot UVA og UVB-stråler.
 3. Ethylhexyl Salicylate, også kjent som Octisalate- kjemisk solfilter mot UVB-stråler. Brukes ofte i kombinasjon med andre UV-filtre for å gi bredspektret beskyttelse.
 4. Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, også kjent som Uvinul A Plus- kjemisk solfilter mot UVA-stråler. Kjent for stabilitet og evnen til å gi effektiv UVA-beskyttelse.
 5. Diethylhexyl Butamido Triazone: Også kjent som Uvinul T150 - kjemisk solfilter mot UVB- stråler. Kjent for høy fotostabilitet og den evne til å gi effektiv UVB-beskyttelse
 6. Phenylbenzimidazolsulfonsyre: Også kjent som Ensulizole - kjemisk filter mot UVB-stråler. Det er kjent for sin vannløselighet og evne til å gi effektiv UVB-beskyttelse

Anbefalt bruk:

Nova Cream kan brukes daglig som en fuktighetskrem og solbeskyttelse. Påfør rikelig med krem 20 minutter før soleksponering på ansikt, hals og décolleté, og påfør et nytt lag regelmessig hver 2 time. Gjenta påføring spesielt etter svetting eller bading.


Nova Drops 50+: Innovativ solbeskyttelse i dråper

Nova Drops 50+

Nova Drops 50+: hudpleie i dråper - Beskytter, reparerer og forbedrer huden

Vår unike og innovative Nova Drops spf 50+ er det perfekte valget for daglig beskyttelse året rundt. Produktet kan enkelt kombineres med din favoritt krem, gel serum og makeup som en komplett beskyttelse.

Nova Drops 50+ er formulert med avanserte ingredienser som absorberes raskt og gir huden både pleie og beskyttelse mot frie radikaler og UV-stråler. Den inneholder bredspektret UVA- og UVB filter, kraftige antioksidanter og nærende aloe vera. Med disse dråpene vil du enkelt kunne beskytte huden mot daglige UV- skader.

Aktive virkestoffer:

De aktive ingrediensene i Nova Drops er nøkkelen til dens unike virkemåte.
Virkestoffene jobber i synergi for å forebygge solskader og fremmer en glattere, yngre og mer strålende hud.

 • Phytocomplex fra røde druer er utviklet gjennom oppsirkulering (upcycling).
  De beskytter huden mot UV-stråler, forurensning og miljøbelastninger.. Det forhindrer også rynker og nedbrytning av kollagen og elastin, og holder huden din sunn og frisk.
 • Acetyl Hexapeptide-51 Amide reparerer og fornyer hudcellene, samtidig som det reduserer skader forårsaket av UV-stråler og bidrar til å forbedre hudens utseende og fuktighet.
 • Kombucha, også kjent som "sopp for et langt liv", er et fermenteringsprodukt av søtet svart te, som inneholder B-vitaminer, organiske syrer og koffein. Den er et utmerket anti-aging- middel som fremmer glatt, smidig og ungdommelig hud. Den har også antiseptiske og probiotiske egenskaper som er gunstig mot urenheter og akne.

Solfiltre UVA/UVB:

 1. Octocrylene:

  Kjemisk filter som absorberer UVB- og noen UVA-stråler.

 2. Ethylhexyl Salicylate:

  Kjemisk filter som absorberer UVB-stråler og brukes ofte i kombinasjon med andre ingredienser for bredspektret beskyttelse mot UVA og UVB

 3. Butyl Methoxydibenzoylmethane:

  Kjemisk solfilter som absorberer UVA-stråler og beskytter mot tidlig aldring og skader på huden.

 4. Phenylbenzimidazole Sulfonic:

  Kjemisk solfilter som absorberer UVB-stråler og gir ekstra beskyttelse mot solbrenthet og hudkreft

Studier viser at Nova Drops har høy beskyttelse på UVA og UVB.

Alle solfaktorer blir målt etter UVB-beskyttelse. UVA symbolet på produktet betyr at det også er blitt testet for høy beskyttelse mot UVA-stråler.


UVA= 28,9%
UVB= 70%

Anbefalt bruk:

For å bruke Nova Drops, påfør 3-4 dråper over din dagkrem og serum, eller bland det sammen med din favoritt krem, serum eller makeup. Massér inn i huden med sirkulære bevegelser for å oppnå best resultat. Merk at SPF-beskyttelsen er lavere når den blandes med andre produkter, så påfør regelmessig for optimal beskyttelse.Les mer om hudpleierutiner

 

Hudbutikk erfaringer
Elixir Hudpleie Solkrem

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar