Våre Beste Hudtips For Sommeren

Solen titter frem og gradene stiger endelig etter en lang vinter. Nå som det er på tide å vise frem kroppen igjen har vi selvfølgelig samlet sammen de beste tipsene for å gjøre kroppen sommerklar.

1. Skrubb

Det første man trenger når man skal forberede huden sin er en god skrudd for å fjerne tørr hud og døde hudceller.

Dr. Schrammek Super Body Peeling er en effektiv og mild peeling som fjerner tørr hud samtidig som den stimulerer fettforbrenningen og strammer opp huden. 
Masser produktet på mage, rumpe, lår og overarmer både morgen og kveld.

ZO Dual Action Scrub er en ansiktsskrubb som effektivt fjerner bakterier, døde hudceller og overflødig talg som kan føre til tette porer og urenheter. 
Fukt ansiktet før du masserer produktet godt inn. Rens deretter huden nøye. Anbefalt bruk er 2-5 ganger i uken.

ZO Exfoliating Polish inneholder små magnesiumkrystaller som eksfolierer bort døde hudceller og øker hudfornyelsen. 
Påføres på fuktig hud, mange liker å bruke den i dusjen.
Masser produktet lett på huden i ca. 1 minutt før du skyller grundig. 

2. Fukt

En tørr og matt hud er det ingen som ønsker, og da er det viktig å finne en god fuktighetskrem som fjerner både tørr hud og døde hudceller. Har du genrelt en tørrere hud anbefaler vi en rik krem, mens normal og fet hud klarer seg med en lettere krem. 

Våre Beste Hudtips For Sommeren

ZO Hydrating Creme er en super fuktighetskrem som tilfører masse fukt til tørr, irritert og svekket hud, samtidig som den reduserer rødhet og fine linjer. Kan brukes daglig ved behov og etter behandling. 

ZO Body Emulsion Denne fantastiske kroppskremen fra ZO "spiser" opp død hud, etterlater huden myk samtidig som den motvirker ujevn hudtone. Perfekt nå til sommeren! Påfør ZO Body Emulsion på hele kroppen eller ønsket område 1-2 ganger per dag.

3. Cellulitter

Cellulitter eller "appelsinhud" er noe nesten alle vil få i mindre eller større grad, og synes ofte på rumpe, lår og hofte. Det er ikke bare å bli kvitt cellulitter over natten, men du kan definitivt gjøre det mindre synlig med riktig produkter.

Cellulitter - ATW

ZO Cellulite Control inneholder en kombinasjon av ingredienser som kontinuelig bidrar til minimere synligheten av cellulitter og ujevnheter. Produktet forbedrer mikrosirkulasjon og mykner huden. 

Dr. Schrammeck Cellu Contour Body Cream er en krem laget for å effektivt redusere synligheten av cellulitter. Inneholder ingredienser som aktivt stimulerer stoffskiftet. Kremen stimulerer også fettforbrenningen og reduserer vann og fett i problemområdene. 

Påfør morgen og kveld på ren og tørr hud, fokuser på områder som hofte, lår og rumpe. 

4. Ikke glem føttene!

Våre Beste Hudtips For Sommeren

Etter en vinter hvor føttene har vært gjemt i store vintersko er det på tide at man tar vare på de igjen. Med Love Skin Instant Foot Peeling Spray kan du effektivt fornye føttene og gjøre de silkemyke og klare for sommeren. Fotpeelingen fjerner hard hud og træler bare minutter etter første påføring, så denne flasken er drøy i bruk og varer lenge! Myke, smidige og velstelte føtter er kun ett minutt unna. 

Vask føttene og påfør rikelig på områdene du ønsker å behandle. La så produktet virke i ett minutt før du masserer av produktene med hendene. Bruk deretter Love Skin Professional double sided foot file og bruk den grove siden for å fjerne hard ut, og avslutt med den fine siden for å etterlate føttene myke og fine. 

5. Selvbruning

Plutselig er tiden inne for å gå med sommerkjole og sandaler, som kanskje ikke er like gøy da huden fremdeles er vinterblek. Med selvbruning kan du enkelt jukse frem sommergløden før sommeren har begynt.

Våre Beste Hudtips For Sommeren

Marc Inbane Hyaluronic Self Tan Spray gir resultat etter bare ett minutt og varer opptil 9 dager. Denne selvbruningen er vegansk og inneholder hyaluronsyre som gir overlegen fukt og etterlater huden hydrert og silkemyk. 

Skrubb huden godt før påføring for å få et jevnt og varig resultat. Rist flasken og spray direkte på huden fra ca 30cm avstand. Bruk selvbruningshansken for å jevne ut fargen på kroppen og børsten til ansiktet. La produktet tørke i 10-15 minutter før du kler på deg. Etter 4 timer vil du se det endelige resultatet. 

Marc Inbane Perle De Soleil Tanning Drops er et supert produkt hvor du selv kan velge intensiteten på brunfargen. Bland dråpene i fuktighetskremen du liker å bruke og påfør som normalt.

Marc Inbane Natural Tanning Mousse er også en veldig fin selvbruning som etterlater huden myk og glødende. Produktet påføres med hanske og vil gi et ferdig resultat etter 4 timer. 

6. Solfaktor 

Når solen endelig titter frem er det fort gjort å glemme at den burde nytes med forsiktighet. Bruk av solkrem reduserer risikoen for hudkreft, soleksem, solskader og raskere aldringsprosess. Dersom huden blir utsatt for solskader er ikke dette nødvendigvis noe som forsvinner med tiden. Derfor er det veldig viktig å bruke solkrem, og ikke minst velge riktig faktor. 

COOLA Classic Body Spray Tropical Coconut Spf 30 er en solfaktor til både kropp og ansikt som både er vann- og svetteresistent. Denne solfaktoren er en favoritt hos mange da den er enkel å påføre og ikke føles klissete. Solkremen tilfører masse fukt samtidig som den pleier huden. 

ZO Daily Sheer Broad-Spectrum Solkrem Spf 50 er en ny solfaktor som er helt perfekt til ansiktet. Denne vann- og svetteresistente solkremen beskytter mot UVA/UVB, HEV-lys og IR-A samtidig som den etterlater huden hydrert. Solkremen passer til alle hudtoner uten å etterlate huden hvit. 

Se vårt utvalg av solfaktor HER

7. Øyeblikkelig glød

Det å ikke sette av tid til egenpleie tror jeg alle kan kjenne seg igjen i, og da kan det være greit å ha noen gode produkter som du kjapt og enkelt kan påføre for å få raske resultater og en øyeblikkelig glød.

ZO Glow At Home Peel Kit er en hjemmebehandling for en klarene, jevnere hud med mer glød. Den perfekte kombinasjonen dersom du trenger umiddelbar glød. 

Dr. Schrammek Hydra Maximum Day Cream er en fuktighetsgivende dagkrem som styrker hudbarrieren. Denne kremen gir en fukt som er avgjørende for spenst, volum, styrke og glød i huden. 

 

 

Hudbutikk erfaringer
COOLA Dr. Schrammek Elixir Elixir Cosmeceuticals Favoritt Hudpleie Hudpleierutine Lova Skin Marc Inbane Program Serum Solkrem ZO Skin Health

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar