Duvé Medica - Steg for Steg

Duvé Medica: Enkel steg-for-steg veiledning

Å navigere i den lille, men kraftige serien av Duvé Medica kan virke som en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg! Vi har utviklet en praktisk "rutine-guide" som tar deg gjennom produktene trinn for trinn, slik at du kan oppnå en oversiktlig og effektiv hudpleierutine

Vår serie er dedikert til å gi deg det beste for huden din. Derfor sier vi nei til dårlige og skadelige stoffer, samtidig som vi velger de gode, effektive og veldokumenterte virkestoffene som virkelig gir resultater.

Våre produkter er utformet for å møte de høyeste standardene. Du kan stole på at alle produktene i serien er:

 • Fri for kreftfremkallende stoffer
 • Uten parabener
 • Uten kunstige fargestoffer
 • Uten parfymer
 • Og selvfølgelig, uten stoffer som kan øke forekomsten av hudormer

Gjør deg klar for en strålende hud med Duvé Medica. Følg vår enkle veiledning, og opplev kraften av rene og effektive ingredienser som virkelig gir resultatene du fortjener. Velkommen til en ny og forbedret hudpleie-rutine!

 

Steg 1 - Rens

Første skritt mot en feilfri hud starter med en god rens:

Duvé Medica Micellar Cleansing Oil – en dyprensende olje beriket med hasselolje. Denne magiske oljen effektivt renser huden for fettstoffer, makeup, forurensning og døde hudceller. Ikke bare det, den forbedrer også penetreringen av påfølgende produkter for maksimal effekt.

Bruk: Morgen og kveld, ta en pump olje i tørre hender og fordel den forsiktig på tørt ansikt, hals og brystparti. Du vil bli overrasket over hvordan all makeup, inkludert vannfast, lett løses opp av denne kraftige oljen.

Deretter fukter du hendene og vasker eller skyller ansiktet med lunkent vann. Når vannet kommer i kontakt med oljen, vil du se at den forvandles til en tynn, skummende rensemelk som enkelt skylles av, etterlater huden frisk og ren.

Duvé Medica Micellar Cleansing Water- den perfekte skånsomme dyprensende løsningen som effektivt fjerner makeup, fettstoffer, forurensninger og døde hudceller. I tillegg øker den penetreringen av virkestoffer og gjenoppretter hudens naturlige pH-balanse. Med nøye utvalgte virkestoffer som niacinamid og rosevann, har denne rensen en unik evne til å minske porene og redusere sorte prikker.

Bruk: om morgenen, da den er lettere enn Micellar Cleansing Oil, samtidig som den effektivt trekker sammen porene. For en optimal hudpleierutine, kan du med fordel bruke Micellar Cleansing Water som en toner, etter å ha brukt Micellar Cleansing Oil.

 

Steg 2 - peeling

Duvé Medica Perfect Glow Peel er en nydelig eksfoliering med naturlige skrubbekorn av risgranulater. Inneholder også fruktsyrer for økt effekt av hudprogrammets aktive virkestoffer. Gir en mykere, jevnere og friskere hud. Inneholder ikke mikroplast. Finnes i to ulike typer: en for normal/grov hud og en for sensitiv hud.

Bruk: 2-3 ganger i uken sammen med Micellar Cleansing Oil. To pump olje påføres på tørr hud. Deretter en liten mengde peel og masser huden lett inn sammen med oljen. Fukt hendene og vask/skyll huden godt med lunkent vann.

 

 

Duvé Medica Body Skin Beauty

Steg 3 - Serum 

Duvè Medica introduserer tre kraftfulle serum, beriket med både vitamin A og vitamin C, som arbeider i perfekt harmoni for å gi deg optimalt resultat. For en virkelig imponerende effekt på huden, anbefaler vi at du bruker både vitamin A og C sammen, og opplever fordelene av denne aktive kombinasjonen.

Dette er hva vitamin A gjør for huden din:

 • Gjenoppretter hudens spenstighet og reduserer synlige fine linjer og rynker.
 • Bidrar til å balansere fuktighetsnivået i huden, og etterlater den glatt, fuktet og myk.
 • Øker blodsirkulasjonen, som gir huden en frisk og strålende glød.
 • Reduserer overflødig talgproduksjon, noe som er ideelt for fetere hudtyper.

Dette er hva vitamin C gjør for huden din:

 • Gir maksimal antioksidantbeskyttelse mot frie radikaler som kan forårsake tidlige tegn på aldring, inkludert fine linjer og rynker.
 • Stimulerer kollagenproduksjonen, som bidrar til å stramme opp huden.
 • Jevner ut hudfargen og reduserer synlige pigmentflekker.
 • Gir huden en vakker og naturlig glød.

I tillegg til disse to serumene har Duvè Medica utviklet Pure Vitamin C 20%, en potent kur som gir huden en intens boost med konsentrert vitamin C. Denne kuren brukes som en intensiv behandling for å styrke, stramme og forbedre hudens tilstand. (Vær oppmerksom på at produktet for øyeblikket er midlertidig utsolgt)

Bruk: Påfør vitamin C først, la det trekke inn noen minutter, og deretter påfør vitamin A. Disse serumene er lette og drøye, så du trenger ikke mye produkt for å oppnå ønsket resultat.

 

Steg 4 - Eye serum

Duvé Medica Eye Serum er uten tvil vår mest ettertraktede øyekrem, og det med god grunn! Denne effektive øyekremen forbedrer blodstrømmen i de fine blodårene, noe som reduserer poser og mørke ringer rundt øynene. Den øker også lymfedreneringen, og reduserer dermed hevelser og mørke ringer. I tillegg har denne øyekremen en botox-lignende effekt som reduserer synligheten av rynker og fine linjer, og gir samtidig en rik tilførsel av fuktighet til den sarte huden rundt øynene.

Bruk: Påfør morgen og kveld, forsiktig under og på yttersiden av øynene (unngå øvre øyelokk). Med Duvè Medica's Eye Serum vil øynene dine få den omsorgen de fortjener, og du vil stråle med et mer opplagt utseende.

Steg 5 - Ansiktskrem

Duvè Medica tilbyr to unike ansiktskremer, begge med fantastiske egenskaper som gir huden din en ekstraordinær omsorg. Noen finner sin favoritt og holder seg til den, mens andre mer erfarne bruker en av dem om dagen og den andre om natten, for maksimalt utbytte.

Duvé Medica Moist Activator Repair: Denne kremen er en sann fuktighetsbombe – perfekt for normal til tørr hud. Hyaluronsyre og melkesyre binder fuktighet til huden, mens niacinamid og salisylsyre effektivt bekjemper porer, sorte prikker, akne, rosacea og andre hudproblemer. Produktet styrker hudbarrieren, virker beroligende og reduserer hudirritasjoner.

Duvé Medica Niacin Synergy: Niacin Synergy er skapt for å normalisere ulike hudtilstander, slik som urenheter, akne, store porer, rosacea og sensitiv hud. Denne kremen er perfekt for deg som ønsker effektiv hjelp mot flere hudproblemer eller som ønsker gode anti-age-resultater enkelt og uten mye innsats. Den har også en mild eksfolierende effekt, som øker hudens cellefornyelse.

Bruk: Påfør den ønskede kremen morgen og kveld, avhengig av dine behov og preferanser.

Psst: Duvè Medica har også en krem med SPF for en ekstra beskyttelse mot solens skadelige stråler. Duvé Medica Every Day Protection. 

Ekstra steg ved pigmentering: 

Hvis du sliter med pigmenteringer og ujevn hudtone, anbefaler vi sterkt Duvè Medica Tone Regulator. Dette fantastiske produktet reduserer melanocyttaktiviteten, som er ansvarlig for produksjonen av melanin. Resultatet? En jevnere hudfarge og mindre synlige pigmenteringer. Produktet er beriket med fruktsyrer som øker celleomsetningen og forbedrer resultatet ved å eksfoliere gammel hud.

Bruk: Påfør morgen og kveld, og unngå øyeområdet. Tone Regulator bør ikke brukes i forbindelse med soling. Påfør rikelig av produktet og masser det ekstra godt inn på områder med pigmentflekker for best mulig effekt.

Duvé medica moist

Steg 6 - Kropp

Duvé Medica Body Care er en unik kroppskrem som virkelig gir huden din den oppmerksomheten den fortjener. Denne kremen eliminerer nuppete og ru hud, og gir deg en silkemyk følelse ved å tilføre rikelig med fuktighet og næring. Ikke bare reduserer den kløe og irritasjon, men den har også en oppstrammende effekt som etterlater huden din revitalisert og fastere.

Denne kremen kombinerer det beste fra to behandlingsprinsipper, og gir deg en helt unik og reparerende fuktighetskrem for kroppen. Med næringsrike ingredienser som stimulerer og reparerer, oppnår du en myk, behagelig og balansert hud som er godt beskyttet gjennom hele dagen.

Bruk: Denne kroppskremen kan brukes av alle. Påfør den etter dusj, daglig eller etter behov, og gi huden din den ekstra omsorgen den trenger for å stråle. Med Duvè Medica's Niacin Body Care kan du nyte godt av en kropp som føles som silke!

 

Skrevet av Sissel Busch.

Anti-Aging Antioksidanter Favoritt Hjemmepeeling Hudpleie Hudpleierutine Kropp Peel Pigmentering Program Serum Solkrem Ungdom Øyne

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar