The Obagi Story - feirer 35 år

Obagi Medical tilbyr transformerende hudpleieprodukter formulert for å minimere tegn på hudaldring, adressere mørke flekker, hyperpigmentering, fine linjer og rynker, og for å beskytte og forbedre hudtonen og tekstur.

The Obagi Story - feirer 35 år

Obagi er et ledende, profesjonelt hudpleiemerke med opprinnelse i USA. Obagi har siden 1988 tilbudt leger over hele verden innovative kosmetikkprodukter til alle hudtyper, alle aldersgrupper og alle hudtilstander. I dag brukes det av en rekke hudleger og dermatologer. Obagi har fra start dedikert seg til vitenskap og innovasjon. Dette har resultert i et hudpleiemerke som møter behovene til alle hudtyper og hudtoner.

Obagi selv mener at hudpleie handler om mer enn å korrigere og forebygge - det handler om å frigjøre hudens fulle potensiale. Obagi er grunnlagt rundt ideen om at huden vår er mer enn et produkt av fortiden: det er et vindu inn i fremtiden. De lager derfor produkter som er myntet på å slippe løs hudens fulle potensial for å skinne, revitalisere og beskytte seg selv.  Som de selv sier: «Alles hud er skjønn og unik».

Obagi er tilbyder av kosmetiske produkter som målrettet skaper dokumenterte resultater på alle hudtyper, problemer og alder. Obagi er spesifikt utviklet for å bidra til å minimere tidlig aldring av huden, skader på hud, pigmentering, akne og solskader. Produktene Obagi fører er vanligvis kun å få tak i hos hudpleiere, hudleger, klinikker for plastisk kirurgi og lignende. Og hos oss, i vår nettbutikk. Vi har valgt å ha Obagi på hudbutikk.no etter å ha brukt det på kunder på klinikken Medisinsk Hudklinikk AS i flere år, med stort hell. 

Vi fører ulike serier fra Obagi: Obagi Medical Elastiderm, Obagi Medical Professional-C, Obagi Medical Obagi-C, Obagi Medical 360 og Obagi Medical Nu-Derm. I tillegg har vi utvalgte solpleieprodukter fra Obagi.

Obagi Medical Elastiderm

Obagi Medical Elastiderm

Obagi Medical Elastiderm er en serie som skal hjelpe til med å bevare elastisiteten i huden. Da får du en fastere, mer spenstig og mer motstandsdyktig hud. Elastin er et essensielt protein som sørger for hudens elastisitet og dens evne til å være motstandsdyktig. Elastin mister vi gradvis etter hvert som vi eksponerer oss for sol, og dermed blir huden slappere med årene.

Fra Obagi Medical Elastiderm-serien fører vi ansiktsserum, øyekrem og øyeserum.

Obagi Medical Professional-C

Obagi Medical Professional-C

Obagi Medical Professional-C er Obagis serie mot pigmenter, fine linjer, rynker og for å fremheve glød. Produktene i denne serien inneholder blant annet C-vitaminer, og bidrar til å gi huden et mer ungdommelig utseende. C-vitaminene i Obagi Medical Professional-C serien lysner opp eksisterende pigmentflekker, motvirker nye pigmentflekker, forebygger fremkomsten av linjer og rynker i huden og etterlater seg en lys, jevn og glødende hudtone.

Fra Obagi Medical Professional-C serien fører vi serumet, som kommer med tre ulike konsentrater av C-vitamin, og ansiktsmasken.

Obagi Medical Obagi-C

Obagi Medical Obagi-C

Produktene fra Obagi Medical Obagi-C utgjør en komplett hudpleieserie spesielt utviklet med vitamin C og arbutin for normale til tørre hudtyper. Obagi-C® Fx- produktene er ideelle for å forbedre fine linjer og rynker, ujevn hudtone og hudtekstur, solaldring og pigmenter. Ved hjelp av disse produktene og en god solkrem, kan du med enkle steg skape en fantastisk hudpleierutine.

Obagi-C produktene har to nøkkelingredienser: L-ascorbidsyre og Arbutin. L-ascorbidsyre er kjent som den kraftigste formen for vitamin C, som er en sterk antioksidant. Den hjelper til med å nøytralisere frie radikaler, minimere opptreden av fine linjer og rynker og lysner opp hudtonen.

Arbutin er et hudlysende middel og en antioksidant. Denne viktige ingrediensen kan bidra til å forhindre og synlig redusere utseendet på ujevn hudtone, noe som fører til en jevnere hud.

Hovedfordelene med disse produktene fra Obagi er at de minimaliserer opptreden av fine linjer og rynker, bidrar til en jevn hudtone og hudtekstur og minimaliserer tegn til solaldring av huden.

Fra Obagi-C serien fører vi alle produktene.

Obagi Medical 360

Obagi Medical 360

Obagi Medical 360 er en serie produkter som er utviklet for at du skal kunne ha en livstid med ungdommelig hud. Serien består av tre produkter som sammen kan gi deg en sunnere hud. Produktene passer for alle hudtyper, og tar vare på helheten i hudsyklusen ved å eksfoliere, rense, beskytte, hydrere, motvirke og perfeksjonere.

Produktene er også ideelle for yngre kunder. Serien jevner ut hudteksturen og hudtonen, minimaliserer opptreden av fine linjer og rynker, minimaliserer opptreden av synlige porer og tilfører fuktighet til huden.

Vi fører alle produktene fra Obagi Medical 360-serien.

Obagi Medical Nu-Derm

Obagi Medical Nu-Derm

Obagi Nu-Derm Fx-systemet hjelper deg med å transformere hudens utseende ved å lysne hudtonen og få frem en sunn og ungdommelig hud. Serien bidrar til en jevn hudtone og hudtekstur, minimaliserer opptreden av fine linjer og rynker og lysner opp huden.

Fra Obagi Medical Nu-Derm fører vi alle produktene i serien: ansiktsrens, gelbasert ansiktsrens, toner, hud-lysnende krem, lotion, peelingkremer og Nu-Derm Blend.

Suzan Obagi MD

Suzan Obagi MD

Dr. Suzan Obagi er anerkjent som en av verdens mest respekterte kosmetiske kirurger og dermatologer. Hun lærer opp medisinske studenter, stipendiater og andre leger om Obagi. 

I samarbeid med Obagi Medical, har hun utviklet den aller nyeste produktlinjen, til Obagi, Suzan Obagi, MD.

Suzan Obagi, MD produkter er vitenskapelig utviklet for å rense smuss og andre urenheter, mens de samtidig beskytter mot UV-stråler* og forynger huden.

Vi fører alle produktene i Suzan Obagi MD-serien.

CLENZIderm M.D. fra Obagi Medical

CLENZIderm M.D. fra Obagi Medical

CLENZIderm M.D. er en serie fra Obagi Medical spesielt utviklet for å motvirke og forhindre utbrudd av acne og urenheter i huden. Serien inneholder tre produkter for morgen- og kveldsbruk: Daily Cleaning Foaming Cleanser, Pore Therapy og Therapeutic Moisturizer. Du finner alle tre produkter i nettbutikken vår.

Obagi baseres på vitenskap

Alle produkter fra Obagi er utviklet med vitenskapelig støtte og har klinisk kvalitet. Produktene fra Obagi er testet for alle hudtyper, og transformerer huden i dybden for å få optimale resultater. Obagi lager hudpleieprodukter myntet på morgendagen, og utvikler produkter som stadig forbedres, og som blir bedre og sunnere for hver dag.

For å oppnå sunn hud er det spesielt tre kriterier som gjelder: den må rengjøres, beskyttes og fornyes. Rengjøring av huden forbedrer huden før du tar på produkter, forny huden med aktive ingredienser og beskytt huden for å motvirke skader. Obagi har derfor utviklet en rekke produkter som alle har sitt utspring i et av de tre kriteriene.

Klinisk kvalitet, innovasjon og dokumenterte resultater er Obagi´s DNA, og hver dag jobber de hardt for å kunne bygge videre på dette fundamentet.

Obagis fokus er å fremme hudens sunnhet, og til dette tilbyr Obagi forskjellige formler og løsninger. Obagi Medical® og Obagi Clinical® er to ulike segment i universet som omkranser Obagi. Innenfor Obagi Medical og Obagi Clinical finnes det en rekke effektive løsninger til ethvert hudpleiebehov og til hvert trinn i hver enkelts hudpleiereise.

Obagi Cleansers

Rensemidler er det første trinnet til hver hudpleiekur, dag eller natt. Vask bort urenheter og forbered huden for tilleggsproduktene som følger med en av våre Obagi®-rensere. Obagi har kurert en rekke rensemidler for å behandle alle hudtyper og effektivt friske opp huden uten å fjerne nødvendig fuktighet.

Obagi Toners

Tonere er vanligvis det andre trinnet i din hudpleiekur, de brukes til å rense huden for overflødig smuss og rusk. Obagi®-toner ble formulert for ikke bare å rense, men også balansere hudens naturlige pH og forberede de ekstra hudpleietrinnene som følger.

Obagi Serums & Treatments

Et integrert steg i hver hudpleierutine, både morgen og kveld, Obagis brede utvalg av ansiktsserum tar for seg alt fra utseendet av fine linjer og rynker til misfarging av huden, matthet og mer. Formulert med klinisk utprøvde og effektive ingredienser som vitamin C, Arbutin og patentert Bi-Mineral Contour Complex™, er Obagi-serumene rettet mot dine spesifikke hudproblemer, med formler som oppfyller behovene til enhver hudtone og hudtype.

Obagi Eye, Lash & Brow

Frisk opp utseendet til den sarte huden rundt øynene ved å velge klinisk beviste ingredienser som gir reelle resultater.

Obagi Hydrators Moisturizers

Obagi fuktighetskremer fyller opp utarmet fuktighetsnivå i huden for å bekjempe et kjedelig, tørt og slitent utseende. Disse ble formulert med tanke på alle hudtyper, med en rekke fuktighetskremer som vil gi optimal fuktighet for normal, tørr, kombinert og fet hudtyper.

 Obagi Sunscreens

 Solkremer er essensielt for enhver hudpleierutine, og er det første beskyttelseslaget for huden mot skadelige UVA- og UVB-stråler. Obagi® har formulert et bredt utvalg av solkremer som beskytter mot UVA- og UVB-stråler og forsvarer mot HEV- og IR-stråler.

Obagi Exfoliants

Når du blir eldre, vil huden din miste døde celler saktere, noe som gir et matt utseende og en ujevn tekstur. Fjern forsiktig de ytre lagene av huden din for å avsløre en lysere hud med våre Obagi® eksfolierende produkter, formulert for å gi en mer strålende hud.

Obagi Nu-Derm

Med Obagi Nu-Derm System er du på vei til en yngre hud som ser sunnere ut. Nå kan du korrigere hyperpigmentering inkludert melasma, aldersflekker eller solflekker og fregner med et klinisk bevissystem som forvandler utseendet til huden din.

Obagi Program

Hudbutikk erfaringer

Dr. Zein Obagi Obagi Obagi Nu-Derm

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar