Dr. Zein Obagi Grunnlegger av Obagi Medical Products og ZO Skin Health

Dr. Zein Obagi. Grunnlegger av Obagi Medical & ZO Skin Health. Obagi produktene har vært på markedet siden 1980, mens ZO Skin Health ble lansert i 2007. Både kjendiser og ikke-kjendiser sverger til Obagi & ZO. Betydelige hudforbedringer så tidlig som 12 uker ved vanlig bruk. Få veiledning av helsepersonell på hudbutikk.no. Si hei til oss på chatten eller bestill en time med oss per telefon for produkt veiledning. Klikk her.

Zein Obagi, M.D. – Grunnlegger & Dermatolog - Hudlege

Dr. Zein Obagi er en Internasjonalt anerkjent dermatolog - hudlege. Grunnlegger av og medisinsk direktør for ZO Skin Health, Inc. Ledende dermatolog ved Obagi Skin Health Institute, Beverly Hills, Laguna Beach, San Gabriel. Forfatteren bak «The Art of Skin Health». Utviklet og lanserte den originale Obagi Nu-Derm®. Utviklet den originale Obagi Blue Peel®.

ZEIN OBAGI, MD - Researcher. Innovator. Author. Educator.

MØT ZEIN OBAGI, M.D.

Visjonær og pioner innen filosofien og vitenskapen om hudhelse, Zein Obagi, M.D. representerer det beste fra ZO® Skin Health Circle™. Hans filosofi omfatter terapeutiske behandlinger for å forbedre medisinske tilstander i huden, samt vedlikeholdsprogrammer etter korrigerende behandlinger. I tillegg fortsetter daglige hudpleieregimer for å forbedre kvaliteten på huden og motvirke sol- eller aldersrelaterte hudskader å være hans pågående oppdrag ettersom han skaper innovative og forebyggende tiltak for å forbedre en pasients generelle hudhelse. Dr. Obagi er internasjonalt anerkjent som en ledende hudpleieekspert, prisvinnende oppfinner, pedagog og forfatter av Obagi Skin Health Restoration and Treatment, og The Art of Skin Health Restoration and Rejuvenation, 2nd Edition.

SPESIALITETER OG FERDIGHETER

Ved å utnytte mer enn 30 års klinisk erfaring, grunnla Dr. Obagi ZO® Skin Health, Inc, i 2007, som ble opprettet for å gi leger og pasienter verdens mest innovative og effektive hudhelseløsninger. Som medisinsk direktør for ZO® Skin Health, Inc., skapte Dr. Obagi produkter med teknologisk avanserte ingredienser og effektive formuleringer for ZO® Skin Health og ZO® Medical. Alle ZO® Skin Health, Inc.-produkter opprettholder resultatene av terapeutiske behandlinger, gir effektiv daglig hudpleie og beskyttelse mot miljøet, mens ZO® Medical-produkter er optimert for å behandle en rekke hudsykdommer og kroniske tilstander. Han er en ledende ekspert på behandling av de mest utfordrende hudsykdommer og sykdommer.

UTDANNING OG TRENING

Dr. Obagi deltok og tok sin medisinske grad fra Damaskus Medical School. Etterpå fullførte han et internship ved Deaconess Hospital i Detroit, MI. Under sitt første opphold fokuserte Dr. Obagi på patologier ved Williams Beaumont Hospital i Royal Oaks, MI. Han tjente også som marinemedisinsk offiser, bosatt i dermatologi og stabshudlege for den amerikanske marinen i Honolulu, HI, San Diego og Long Beach, CA.

Dr. Obagi er diplomat ved American Academy of Dermatology; et medlem av American Medical Association; American Academy of Cosmetic Surgery; American Society of Dermatologic Surgery; International Society of Dermatology; Society of Investigative Dermatology og American Academy of Aesthetic and Restorative Surgery.

PRISER OG UTMERKELSER

  • Dr. Obagi ble tildelt 7 amerikanske patenter for enheter og metoder for behandling av hudskader.
  • Han har trent tusenvis av leger (inkludert i Norge) i produkter og behandlinger for hudforyngelse og restaurering, både på klinikken hans i Beverly Hills, CA og på seminarer og workshops over hele verden.
  • Han har forelest ved American Academy of Dermatology, American Society of Plastic Surgery, American Society for Aesthetic Plastic Surgery, European Academy of Facial Plastic Surgery, FACE Conference, og faglige konferanser og symposier i 28 forskjellige land.
  • Han skrev og oppdaterte The Art of Skin Health Restoration and Rejuvenation: The Science of Clinical Practice 2nd Edition, som er en definitiv medisinsk lærebok om emnet hudhelse.

Dr. Obagi utviklet sin karakteristiske medisinske behandling, ZO® Controlled Depth Peel™, som brukes til å behandle ulike hudsykdommer, inkludert akne, rynker, fine linjer, grov tekstur, pigmentforstyrrelser og solskader. Den kan brukes på alle hudtyper og etnisiteter for dypere reparasjon, teksturforbedring, oppstramming av huden og en jevnere hudtone. Han bidrar også til utviklingen og designet og godkjenner deretter hvert produkt laget av ZO® Skin Health, Inc.

ZO Skin Health

Obagi's Hudpleie Filosofi

Et av Dr. Obagi's viktigste bidrag til hudhelse er hans definisjon av "hudhelse" som er "hud som er naturlig glatt, sterk, fast, jevn tonet, hydrert og fri for sykdom." Han bruker denne definisjonen i sin praksis for å se utover overflaten til hva huden skal være, siden ifølge Dr. Obagi kan alle problemer i huden spores tilbake til unormalt fungerende celler dypt inne i huden. Dette går hånd i hånd med hans hudklassifiseringssystem, som Dr. Obagi anser som et nøkkeltrinn i behandlingen av pasienter basert på deres hudtype.

"Å ha parametere for å identifisere sunn hud hjelper meg å virkelig finne ut hva som er endret i huden.  Det er mer effektivt å bringe tilbake en sunn strukturert hud eller gjenopprette hudhelsen. Og vi kan gjøre det hos nesten enhver pasient ved å manipulere cellulære funksjoner," sier Dr. Obagi. "Hud, generelt, er et levende organ. Som ethvert levende organ som hjertet og muskelen og hjernen, er alt basert på cellulær funksjon. Definisjonen hjalp meg til å begynne med å identifisere hva som manglet fra hver pasient jeg ser."
"Definisjonen hjalp meg til å begynne med å identifisere hva som manglet fra hver pasient jeg ser." – Zein Obagi, M.D

Obagi har gitt sin definisjon videre til leger og estetikere i mer enn 35 land.

Obagi har gitt sin definisjon videre til leger og estetikere i mer enn 35 land.
«Å ha definisjonen bidrar også til å overvåke fremdriften av behandlingen mer nøyaktig. Det vil hjelpe deg med å utvide diagnosen, det vil hjelpe deg med å overvåke behandlingsfremgangen, og på slutten vil det fortelle deg hvor vellykket behandlingen din ved å gjenopprette det meste av parameteren for sunn hud,” la Obagi til.

“Science and continued innovation are essential in our field.”

Pasienter ved Obagis praksis får huden målt for å oppdage grunnlinjeparametrene innenfor hans definisjon av hudhelse. Obagi går et skritt videre fra noen jevnaldrende, og bruker en total tilnærming for å gjenopprette manglende elementer i pasientens hud og utdanne dem om hvordan de kan opprettholde resultater.
"Det vi nå tar i bruk er forebygging - dette er det største som vil skje de neste 20 årene. Vi forsømte prosessen med forebygging i lang tid, vi hadde bare solkrem for å beskytte huden mot solen. Vi tar imidlertid ikke opp andre problemer. … Dette er også ting som jeg legger vekt på i min utdannelse overfor offentligheten og også overfor leger,” sa Obagi.

Dr. Obagi skapte ZO Skin Health, en linje med medisinsk formulerte hudpleieprodukter designet for å behandle huden på et dypere nivå enn de som finnes på nettet eller i varehus, og kun levert av leger som har fått opplæring i Dr. Obagi's hudhelse filosofi. Dr. Obagi bemerker at et flertall av kvinner kjøper produkter basert på markedsføring, og mener at bruk av hudpleieprodukter blindt kan føre til ytterligere hudproblemer på veien.

"Du må stimulere [og fornye] huden din, i stedet for bare å overbelaste den med produkter som kan svekke huden. Produktene mine er designet for å gi daglig pleie og forebygging, og er medisinske produkter som kan behandle en rekke medisinske tilstander samtidig, sier Dr. Zein Obagi.

ZO SKIN HEALTH & ZO MEDICAL

Ifølge Dr. Obagi er produkter som fungerer på cellenivå fremtiden for hudpleie, og sammenligner dårlig pleiet hud med en vegg som smuldrer opp og ikke kan fikses med et strøk maling – fundamentet til veggen må repareres for varig resultater.

"Du må stimulere [og fornye] huden din, i stedet for bare å overbelaste den med produkter som kan svekke huden." – Zein Obagi, M.D.

ZO SKIN HEALTH & ZO MEDICA
"Mine produkter inneholder alle midlene som er nødvendige for at huden skal bli bedre, og det skjer bare hvis du jobber på cellenivå. Du trenger penetrering, du må bruke riktig konsentrasjon og bruke metodikken – ved å gjøre det blir det å ta vare på huden og behandle huden en kunst, sa Obagi.
ZO SKIN HEALTH & ZO MEDICAL

Obagi Skin Health Restoration and Rejuvenation

Ettersom pasientens interesse for mer ungdommelig, sunn hud har økt de siste årene, har også legens interesse og etterspørsel etter nye, trygge, effektive og vitenskapelig baserte hudforyngelsesprogrammer økt. Dr. Zein Obagis nye bok lover å fylle denne økende etterspørselen. Dr. Obagi's Skin Health and Rejuvenation har lenge vært kjent for sine hudklassifiseringssystemer, og vil fokusere på hans hudpleieregimer og hans teknikker for å revitalisere den menneskelige huden.

The Art of Skin Health Restoration and Rejuvenation

 I tillegg til å inneholde over 100 fotografier og illustrasjoner, vil dette nye bindet inneholde seksjoner om Dr. Obagis hudpeelinger og hvordan du kan korrigere solskader, fjerne pre-kreftceller, kontrollere pigmentsystemet, stimulere hudkollagen og bidra til å gjenopprette hudens elastisitet. Dette volumet vil helt sikkert sette standarden innen hudpleieprosedyrer for både hudleger, plastikkirurger og kosmetiske ansiktskirurger.

ZEIN OBAGI, MD - Researcher. Innovator. Author. Educator.

ZO Skin Health

Dermatolog Dr. Zein Obagi Obagi Obagi Nu-Derm ZO Skin Health

← Tidligere artikler Nyere artikler →



Legg igjen en kommentar