Tips! bruk din Tanning Drops sammen med din solkrem

Perle de Soleil er et favorittprodukt fra MARC INBANE. Takket være våre ofte stilte spørsmål vil du lære mer om dette prisvinnende produktet.

Ting du må vite om Perle de Soleil

De mest stilte spørsmålene om Tanning Drops
Du vet at du må være forsiktig med huden din. Spesielt nå om sommeren med sterk sol. Men det er også så mye du ikke vet når det kommer til hudpleie og selvbruning. Vi oppdaterer deg med disse vanlige spørsmålene.

 

PERLE DE SOLEIL

 

Er det nyttig å skrubbe på forhånd?

Ikke et must, men en merverdi. Skrubbing fjerner urenheter og døde hudceller, noe som resulterer i et jevnere bruningsresultat og lar deg nyte den vakre solkysset huden enda lenger!

Tips: vår Black Exfoliator ansiktsskrubb fungerer også som en rensemaske når den får stå i 10 minutter!

Hvor lenge varer Perle de Soleil?

Avhengig av hudtype og dosering, vil Perle de Soleil brunfargen vare i gjennomsnitt 3 dager. Bare bland bruningsdråpene med en fuktighetsgivende krem. Oljebaserte kremer kan gi en lysere hudfarge.
På grunn av det unike designet med brukervennlig doseringssystem unngår du produktavfall; applikatoren dispenserer systematisk én dråpe serum slik at du aldri bruker for mye av produktet. En applikator inneholder ca. 210 dråper; dette kan for eksempel bety at du kan nyte en vakker glød i 6 måneder ved å bruke 4-5 dråper to ganger i uken.

Kan noen bruke Perle de Soleil?

Ja, Perle de Soleil passer for alle hudtyper og toner og til daglig bruk. Så for ham, henne, er gravide kvinner, men også personer med hudsykdommer som psoriasis og eksem eller folk som ikke får lov til å gå i solen på grunn av antibiotika og fortsatt ønsker en naturlig sommerbrun, takknemlige brukere.

Det er ikke uten grunn at dråpene våre også brukes og anbefales av hudleger.

Kan det oppstå en allergisk reaksjon?

Perle de Solelil er basert på naturlige ingredienser, fri for parabener, dermatologisk testet og oppfyller de strenge EU-forskriftene for kosmetiske produkter. Til nå har vi ikke opplevd noen allergiske reaksjoner, selv på personer med svært sensitiv hud. Likevel kan det alltid skje at noen reagerer allergisk på en naturlig ingrediens. Les derfor alltid ingrediensene på emballasjen før du bruker den.

Er det forskjellige farger på Perle de Soleil?

Nei, det er bare én type Perle de Soleil. Våre bruningsdråper blander seg perfekt med din egen naturlige hudfarge, noe som gjør flere farger overflødige. Så enkelt som det!

Kan jeg kombinere Perle de Soleil med solkrem?

Ja det kan du! Du kan enkelt blande bruningsdråpene med solkremen din. Denne kombinasjonen blir kvitt den hvite disen og du kan umiddelbart nyte en vakker solkysset glød! Vask hendene etter bruk.

Kan jeg kombinere Perle de Soleil med solkrem?

Fakta: På grunn av lommeformatet er Perle de Soleil ideell å ta med på ferie!

Blir Perle de Soleil oransje?

Nei, det er ingen karoten i våre Perle de Soleil solingsdråper. Dette stoffet forårsaker en oransje farge i mange solingsprodukter. Så hos oss trenger du ikke å frykte den velkjente gulroteffekten.


Er Perle de Soleil sammenlignbar med Natural Tanning Spray?

Natural Tanning Spray er mer intens. Du kan dosere Perle de Soleil selv for å få en naturlig, brun hudfarge.

Hvordan doserer jeg Perle de Soleil?

  1. Rens først huden.
  2. Vri den nedre delen av applikatoren for å aktivere doseringssystemet.
  3. Bland ønsket antall dråper med din vanlige mengde krem i håndflaten og fordel jevnt på ønsket hudområde(r)
  4. Vask hendene etter bruk
  5. Etter 3 timer vil solingen være fullstendig absorbert. Etter dette kan du dusje igjen, trene mm.

I ansiktet bruk:

  • 2 til 3 dråper = en sunn glød.
  • 4 til 5 dråper = en strålende solfylt hud!

 

Marc Inbane Perle de Soleil Tanning Drops

Hudbutikk erfaringer

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar