Beskytt, plei og nyt sommeren med Dr. Schrammek's Sunshine Edition - Body!

Sommeren er endelig her, og det betyr sol, strand og mye moro utendørs. Men samtidig er det viktig å beskytte huden vår mot solens skadelige stråler. Derfor vil jeg gjerne dele en spennende kampanje med dere: Dr. Schrammek sin sommerkampanje - Sunshine Edition - Body! 

Beskytt, plei og nyt sommeren med Dr. Schrammek's Sunshine Edition - Body!

Denne kampanjen er perfekt for alle som ønsker å nyte sommeren, samtidig som de tar vare på huden sin. Kampanjen består av to flotte produkter: Body Sun Lotion SPF 50+ og Body After Sun. Med disse to produktene kan du oppnå en sunn og strålende hud, uansett hvor du ferierer denne sommeren.

 

Dr. Schrammek Body Sun Lotion Spf50+

La meg begynne med å snakke om Body Sun Lotion SPF 50+. Dette er en solkrem som er spesielt formulert for å gi en bredspektret beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler. SPF 50+ betyr at den gir en veldig høy beskyttelse mot solen, noe som er viktig for å unngå solbrenthet og andre skader på huden. Solkremen er også vannfast, noe som gjør den ideell for svømming og andre vannaktiviteter i sommervarmen. Og det beste av alt er at den er skånsom mot huden og passer til alle hudtyper.

Dr. Schrammek Body Sun Lotion Spf50+

Dr. Schrammek Body After Sun

Når du har tilbrakt en fantastisk dag ute i solen, er det viktig å gi huden din rikelig med fuktighet og pleie. Og det er der Dr. Schrammek Body After Sun kommer inn. Denne beroligende og fuktighetsgivende kroppskremen er spesielt utviklet for å gi næring til huden etter soling. Den inneholder ingredienser som beroliger eventuell rødhet, lindrer tørrhet og hjelper til med å gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbalanse. Du kan enkelt påføre denne kremen etter dusj eller bading for å gi huden en deilig avkjøling og pleie.

Dr. Schrammek Body After Sun

Men det er ikke alt! Som en ekstra bonus får du med et gratis badehåndkle i denne kampanjen. Dette er det perfekte tilbehøret for stranden eller bassenget, og det er en fin påminnelse om hvor viktig det er å beskytte huden din mot solen.

Jeg elsker virkelig konseptet med Dr. Schrammek sin sommerkampanje - Sunshine Edition - Body. Det gir deg alt du trenger for å ta vare på huden din i sommer. Enten du skal på ferie til varme strender eller bare planlegger å tilbringe tid utendørs, er disse produktene et must. 

Tilbudet er begrenset så ikke gå glipp av denne fantastiske kampanjen! Beskytt huden din, hold den hydrert og nyt sommeren til det fulle. Du fortjener det!

Ha en strålende sommer☀️!

Hudbutikk erfaringer
Anti-Aging Dr. Schrammek Favoritt Hudpleie Hudpleierutine Kit Kropp Program Solkrem Sommer

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar