NYHET - ELIXIR PEELING CLAY MASK

Ønsker du å oppnå en feilfri hud som stråler? Elixir's Nyhet - Peeling Clay Mask behandler og forebygger urenheter, reduserer overflødig talg, har en antiinflammatorisk effekt, forminsker porer og gir en strålende glød. Utforsk fordelene og nøkkelingrediensene som gjør denne masken til et must-have produkt i din daglige skjønnhetsrutine.

nyhet elixir peeling clay mask

Elixir Peeling Clay Mask for alle hudtyper

Elixir's Nyhet - Peeling Clay Mask er skapt for å kunne glede alle hudtyper, og den viser spesiell effektivitet for de som har fet og uren hud. Den er skånsom nok for selv den mest sensitive huden, samtidig som den er kraftig nok til å takle selv de mest utfordrende hudproblemer. 

Hva gjør Elixir Peeling Clay Mask?

Fremmer en glattere og renere hud: Masken inneholder en kombinasjon av syrer som arbeider sammen for å eksfoliere døde hudceller og gi deg en jevnere og mer strålende hud. Du vil se en synlig forbedring allerede etter første bruk

Behandler og forebygger urenheter: Takket være den unike 2% Salisylsyre og andre nøye utvalgte ingredienser, hjelper Peeling Clay Mask med å bekjempe eksisterende urenheter og forebygger nye utbrudd.

Reduserer overflødig talg: Hvis du sliter med overdreven oljeproduksjon, vil denne masken være din redning. 1% sinkinnhold bidrar til å balansere talgproduksjonen og gi deg en matt og frisk hud.

Antiinflammatorisk: Masken roer ned betent hud, og gir en mer jevn hudtone.

Reduserer store porer: Store porer er et vanlig bekymringspunkt for mange. Elixir Peeling Clay Mask inneholder ingredienser som hjelper med å stramme opp porene og gi deg en jevnere hudtekstur.

Gir strålende glød: Hvem vil ikke ha en strålende hud? Med en 6% blanding av AHA-syrer, inkludert Mandel-, Glykol- og Sitronsyre, vil du oppleve en umiddelbar glød og friskhet i ansiktet.

ELIXIR NYHET PEELING CLAY MASK

Aktive Ingredienser:

 • AHA-mix (6%): Denne blandingen av fruktsyrer, inkludert mandelsyre, glykolsyre og sitronsyre, fremmer cellefornyelse og resulterer i en jevnere og glattere hud. I tillegg til å gi hudforyngelse, har de også antiinflammatoriske, talgregulerende og antibakterielle egenskaper.

 • Salisylsyre (2%): Dette er en BHA-syre som er spesielt effektiv for behandling og forebygging av akne og utbrudd. Den fungerer ved å fjerne døde hudceller og åpne tilstoppede porer, samtidig som den reduserer overflødig talgproduksjon og bidrar til å redusere urenheter.

 • Sinkoksid (1%): Denne ingrediensen har beroligende, helende og talgregulerende egenskaper, som bidrar til å balansere hudens oljeproduksjon.

 • Potassium Azeloyl Diglycinate-derivat: Dette er et derivat av azelainsyre som normaliserer talgproduksjonen og bekjemper urenheter takket være sine antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaper.

 • Kaolin og Bentonitt: Naturlige jordleirer som rengjør huden ved å redusere overflødig fett og bidra til å forminske store porer. De har også helende og beroligende egenskaper som er gunstige for sensitiv hud.

 • Aloe Barbadensis Leaf Juice: Dette brukes som en erstatning for vann i formuleringen og fungerer som en lindrende, beroligende og fuktighetsgivende ingrediens for å pleie huden.

  Anbefalt Bruk:

  Påfør et jevnt lag 1-3 kvelder i uken. La produktet virke i 3-10 minutter, deretter skyll av med vann (produktet vil ikke tørke). Etterpå, påfør ditt tilpassede serum og fuktighetskrem. Du kan oppleve en midlertidig rødhet, men dette vil vanligvis avta etter 30 minutter. Husk alltid å beskytte huden med solkrem etter bruk.

   

  KJØP ELIXIR PEELING CLAY MASK HER

   

  Elixir Elixir Cosmeceuticals Favoritt Hjemmepeeling Hudpleie Nyhet

  ← Tidligere artikler Nyere artikler →  Legg igjen en kommentar