Endelig her! Elixir Balancing Hydration Cream

Elixir introduserer sin nyeste hudpleieinnovasjon, Balancing Hydration Cream, designet for å møte behovene til kombinasjonshud, urenheter og store porer. Denne lette og raskt absorberende fuktighetskremen har som mål å redusere talgproduksjonen, minimere porene og gi en jevnere hudoverflate.

NYHET- ELIXIR BALANCING HYDRATION CREAM

Hvorfor elsker vi Elixir Balancing Hydration Cream 

Viktige Egenskaper:

  • Poreminimering: Kremen reduserer synligheten av forstørrede porer og gir huden et jevnere utseende.
  • Talgregulering: Gir en matt finish uten overskudd av blankhet og hjelper med å regulere talgproduksjonen.
  • Fuktighetsbalanse: Adresserer tørre og oljete områder for å normalisere hudens fuktighetsnivå.
  • Strålende Glød: Balanserer huden og bidrar til en ungdommelig, strålende hudtone.

Perfekt for økt talgproduksjon

Nøkkelingredienser:

  • Niacinamide (2.0%): En stabil form av Vitamin B3 kjent for sine mange hudfordeler, inkludert jevning av hudtone, reduksjon av aldringstegn, aknemerker og talgproduksjon, samtidig som den forbedrer hudens naturlige glød.

  • Pentavitin®: Et naturlig planteekstrakt kjent for sine fremragende fuktighetsgivende egenskaper. Det virker som en fuktighetsmagnet, binder fuktighet til huden og holder den hydrert selv i omgivelser med lav luftfuktighet. Ideelt for tørr og dehydrert hud.

  • Sunsil Oleo 20 (1.0%): Et innovativt naturlig pulver som selektivt absorberer talg, og gir en matt finish samtidig som det reduserer blankhet. Det etterlater huden glatt og polert.

  • Miniporyl (0.2%): Et ekstrakt fra rødkløverblomster, anerkjent for sine rensende og balanserende egenskaper. Det reduserer synligheten av store porer, regulerer talgproduksjonen, strammer porene og fremmer en jevnere hudtekstur.

elixir balancing hydration cream

Anbefalt Bruk

Påfør og masser Balancing Hydration Cream grundig inn i renset hud både morgen og kveld. For områder med urenheter, vurder å kombinere den med Elixirs SOS Paste. I tillegg, for forbedrede resultater, kan den brukes sammen med Oil Control serum.

 

KJØP ELIXIR BALANCING HYDRATION CREAM HER

Elixir Elixir Cosmeceuticals Favoritt Fet hud Hudpleie Nyhet Uren hud

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar