SOS PASTE fra ELIXIR

* En enda bedre og mer effektiv variant av Elixir Sulfactil * 

SOS PASTE ELIXIR

SOS PASTE - EN PROBLEMLØSER FOR HUDEN

Vi har ventet lenge og endelig er den her - SOS Paste fra Elixir.
Denne allsidige kremen er en ekte problemfikser og kan hjelpe med en rekke hudproblemer. Den er spesielt gunstig for å bekjempe generelle urenheter og kan brukes målrettet på hudproblemer som akne, rosacea, perioral dermatitt og seboreisk eksem. Den reduserer betennelse og gir merkbar forbedring i hudens tilstand på kort tid.

Hva gjør Elixir SOS Paste?

  • Effektiv behandling av kviser og betennelser.
  • Reduserer rødhet forbundet med tilstander som rosacea, perioral dermatitt og seboreisk eksem.
  • Forebygger fremtidige utbrudd av akne og andre hudsykdommer.

nyhet elixir - sos paste

Nøkkelingredienser:

Svovel (10%): Dette kraftige stoffet har en antiinflammatorisk, antibakteriell, talgregulerende og skånsomt eksfolierende (keratolytisk) virkemåte. Det bekjemper effektivt kviser og betennelser, samtidig som det lindrer irritasjon og rødhet assosiert med tilstander som rosacea, perioral dermatitt og seboreisk eksem.

Succinsyre (2%): En naturlig forekommende dikarboksylsyre som fungerer som et eksfolierende middel, bidrar til å regulere hudens pH-verdi og gir klarhet til huden. Den har en lignende effekt som salisylsyre, men er mindre irriterende og uttørkende for huden.

Sheasmør: Sheasmør er nærende og fuktighetsgivende, og bidrar til å redusere tørrhet i huden. Det hjelper også med å normalisere hudtonen.

Kløverblomstekstrakt: Denne ekstrakten er rik på antioksidanter og fremmer en jevnere hudtone.

redningen for akne og urenheter

redningen for perioral dermatitt - elixir sos paste

redningen for rosacea - elixir sos paste

Anbefalt bruk:

Påfør SOS Paste i et tynt lag direkte på problemområder og utsatte hudområder. For optimal effekt anbefales det å bruke den helst om kvelden, men ved alvorlige utbrudd kan den brukes både morgen og kveld. Regelmessig bruk av SOS Paste kan bidra til å forebygge utviklingen av nye utbrudd av kviser, rosacea, perioral dermatitt og seboreisk eksem.

Når utbruddene har avtatt, kan du redusere bruken til forebyggende formål ved å bruke den 2-3 kvelder i uken. For å motvirke eventuell tørrhet, anbefales det å bruke SOS Paste i kombinasjon med Niactil 4%.

 

KJØP ELIXIR SOS PASTE HER

Dermatolog Elixir Elixir Cosmeceuticals Favoritt Hudpleie Hudpleierutine Nyhet Pigmentering Rosacea

← Tidligere artikler Nyere artikler →



Legg igjen en kommentar