NYHET- Innoaesthetics HRP Hjemmepeeling for alle aldre og hudtilstander

Innoaesthetics HRP Hjemmepeeling

Vi er i ekstase over å kunne introdusere Home Resurfacing Program, kjent som HRP. Dette er ikke bare en hjemmepeeling, det er din billett til den ultimate skjønnhetsopplevelsen, designet for å gi deg en fornyet, strålende hud og luksuriøst hår i komforten av ditt eget hjem.

Innoaesthetics HRP Hjemmepeeling Kit

AKN HRP - Perfeksjon for Fet og Uren Hud 

Hvis du søker etter en effektiv løsning for fet og uren hud, trenger du ikke lete lenger. Vår AKN HRP går dypt inn i porene for å eliminere overflødig olje og urenheter. Denne peelingen gir deg klarere og mer balansert hud, og du vil føle deg strålende som aldri før.

Innoaesthetics AKN HRP hjemmepeel

SENSITIVE HRP - Styrke for Sensitiv Hud

Sensitiv hud trenger spesiell oppmerksomhet, og vår SENSITIVE HRP gir akkurat det. Den skånsomme formelen styrker og beroliger sensitiv hud, reduserer rødhet og forbedrer hudens naturlige forsvar. Nyt en jevnere og mer behagelig hudtone uten irritasjon.

Innoaesthetics Sensitive HRP hjemme peel

REDNESS HRP - Farvel til Rødhet!

Rødhet kan være en kilde til bekymring, men vår REDNESS HRP er her for å hjelpe. Denne innovative peelingen reduserer og forebygger rødhet, og gir deg en jevnere hudtone. Si farvel til irritasjon og velkommen en mer selvsikker deg.

Innoaesthetics Redness HRP hjemmepeeling

XEROSKIN HRP - Intens Hydrering for Tørr Hud 

Tørr hud kan være ubehagelig, men XEROSKIN HRP gir intens fuktighet til tørre områder og gjenoppretter hudens naturlige balanse. Opplev den silkemyke følelsen av velpleiet hud og en naturlig glød.

Innoaesthetics XEROSKIN HRP hjemmepeeling

HAIR SCALPEEL HRP - Styrk Håret fra Rot til Tupp! 

For fantastisk hår trenger du en sunn hodebunn. HAIR SCALPEEL HRP reduserer flass, fremmer hårvekst og styrker håret ditt fra røttene. Opplev fyldigere, sunnere hår som du alltid har drømt om.

Er du i tvil om hvilket kit som passer deg og dine behov, ta gjerne kontakt med oss HER så hjelper en av våre spesialister deg.

Se oversikt over alle kitene HER

Anti-Aging Antioksidanter Dermatolog Favoritt Hår Hjemmepeeling Hudpleie Hudpleierutine Innoaesthetics Kit Peel Pigmentering Program

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar