5 Tips for å motvirke tørr hud

De kalde temperaturene bringer ofte med seg utfordringer for huden vår. Selv om vi er klar over betydningen av fuktighetskrem, vet vi også at vinterkulden kan kreve mer enn bare overfladisk pleie. Mange opplever at til tross for dedikert bruk av kvalitetsprodukter, vedvarer følelsen av tørr og stram hud. Derfor har vi samlet sammen de beste tipsene for å holde huden din fuktet gjennom vinteren

Unngå tørr og sprukken vinterhud

1. Skrubb 

I vintermånedene kan huden vår lett bli tørr og flassende. En regelmessig eksfolieringsrutine fjerner forsiktig døde hudcellene, og tillater dermed produkter å trenge dypere inn i huden. Dette resulterer i bedre absorpsjon av aktive ingredienser og forbedret effektivitet av hudpleierutinen din. 

Det anbefales å eksfoliere 1-2 ganger i uken for å opprettholde en jevn og glødende hudoverflate.

Se hele utvalget HER

ZO Dual Action
ZO Dual Action Scrub er en effektiv ansiktsskrubb som fjerner bakterier og bidrar til en klarere hud. Fjerner døde hudceller, mens tetreolje løser opp og fjerner overflødig talg som kan tilstoppe porene og føre til utbrudd.
ZO Exfoliating polish
Exfoliating Polish fra ZO er en mykgjørende skrubb som inneholder fine magnesiumkrystaller som eksfolierer bort døde hudceller og øker hudfornyelsen for en klar, glatt og jevn hud.

2. Serum/Antioksidant

Bruken av serum og antioksidanter før påføring av fuktighetskrem har en betydelig innvirkning på huden. Serum er formulert med høyt konsentrerte aktive ingredienser som er designet for å gi spesifikke fordeler til huden din. 

Antioksidanter som ofte finnes i serum, som for eksempel vitamin C eller E, beskytter huden mot skadelige frie radikaler forårsaket av miljømessige faktorer som forurensning eller UV-stråler. Disse antioksidantene hjelper til med å bekjempe tidlig aldring, hyperpigmentering og tap av elastisitet.

Påføring av serum og antioksidanter før fuktighetskremen legger grunnlaget for optimal næring og beskyttelse av huden din. Serumene bidrar til å levere aktive ingredienser i dypere lag av huden, mens antioksidanter beskytter mot skader. Deretter bidrar fuktighetskremen til å forsegle disse ingrediensene og gir ekstra fuktighet som opprettholder hudens sunnhet og glød gjennom dagen. 

Se hele utvalget HER

Elixir pink serum
Elixir Pink Serum er en mirakelkur for tørr og sensitiv hud! Serumet gir masse fuktighet, styrker hudbarrieren, reduserer linjer og gir deg en utrolig glød.

SkinCeuticals Phloretin CF
Skinceuticals har mange gode antioksidant serum, og en av våre favoritter er Phloretin CFDette serumet styrker huden fra innsiden og beskytter mot ytre miljøpåvirkninger; Det forebygger tidlig aldringstegn og pigmentering, samtidig som det fremmer cellefornyelsen for å skape en strålende, ungdommelig hud.

3. Fuktighetskrem

En god fuktighetskrem er nøkkelen til å opprettholde hydrering gjennom vinteren. Velg gjerne en krem med ingredienser som hyaluronsyre eller glyserin, som binder fuktighet til huden. 

Se hele utvalget HER

Elixir Face Formula/ tidligere Niactil 4%

Elixir Face Formula (Tidligere Niactil 4%) gir dyp fuktighet, styrker hudbarrieren og beskytter mot frie radikaler som UV - stråler og blått lys. Kremen gir glød og jevnere hudtone, samtidig som den virker betennelsesdempende og beroligende. Reduserer talg, porer og urenheter. 

4. Solkrem

Selv om det er vinter, er det viktig å beskytte huden mot solens skadelige stråler. UV-stråler kan være like sterke og skadelige, spesielt på snødekte områder hvor de reflekteres. Velg en bredspektret solkrem med minimum SPF 30 og påfør den daglig, spesielt på eksponerte områder som ansikt, hals og hender.

Se hele utvalget HER

ColorScience Face Shield spf 50
Denne virale solkremen har blitt en favoritt hos flere, og det er ikke uten grunn. Sunforgettable® Total Protection™ Face Shield Flex Spf 50 fra Colorescience er en lett mineral solkrem med tonet farge for å jevne ut hudtonen. Solkremen finnes i 3 ulike farger, og tilpasser seg hudtonen din etter påfører. Inneholder antioksidanter og gir omfattende beskyttelse mot UVA / UVB, blått lys, forurensning og infrarød stråling.

ZO Sheer Fluid Broad Spectrum Sunscreen SPF 50

ZO Daily Sheer Broad-Spectrum Solkrem Spf50 er en vann- og svetteresistent solkrem som trekker raskt inn i huden og gir en lett og matt finish. Beskytter mot UVA/UVB, HEV-lys og IR-A samtidig som den hydrerer.

5. Bodylotion

Ikke glem kroppen! En nærende bodylotion etter dusjen vil bidra til å holde huden myk og smidig gjennom vinteren. Husk at det er like viktig å eksfoliere kroppen først, slik at man får full effekt av kremen man bruker. Gjerne se etter lotioner med ingredienser som sheasmør, kokosolje eller aloe vera for å tilføre næring og fuktighet til huden din.

Se hele utvalget HER

ZO Body Emulsion
ZO Body Emulsion 
inneholder retinol, papain og antioksidanter som mykgjør og fornyer tørr hud, samt motvirker en ujevn hudtone.
Elixir Smoothing Glycolic Body Lotion
Elixir Smoothing Glycolic Body Lotion
 er nøye utviklet for å gi fuktighet samtidig som den fjerner døde hudceller, og bidrar dermed til å redusere tilstopninger, urenheter og nupper. Kjøp 

Favoritt Hudpleierutine Kropp

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar