ELIXIR SUPER HYDRATION CREAM

Nyhet- elixir super hydration cream. Si farvel til tørr hud

Si farvel til tørr hud

Elixir sin nyeste stjerne, Super Hydration Cream er skapt med en presis formulering av nøye utvalgte ingredienser for å levere en overlegen fuktighetsbevarende effekt på en måte som skiller den fra andre fuktighetskremer på markedet.

Din nye favoritt fuktighetskrem 

 • Langvarig fuktighet og opprettholder optimalt fuktighetsnivå i opptil 72 timer.
 • Styrker hudbarrieren.
 • Tetter ikke porene, ideell for tørr og uren hud som trenger ekstra fuktighet.
 • Danner beskyttende film  som hindrer fuktighetstap og beskytter mot ytre påvirkninger. 
 • Reduserer inflammasjoner.

Hemmeligheten bak Elixir Super Hydration Cream

Denne kremen går utover bare å tilføre fuktighet - den opprettholder hudens optimale fuktighetsnivå i opptil 72 timer ved å redusere Transepidermal Water Loss (TEWL). Med sin evne til å styrke hudbarrieren, redusere tørrhet og etterlate huden myk og glatt, er den ideell for alle hudtyper. Den tetter ikke porer, og selv tørr og uren hud vil oppleve den utrolig effekten av ekstra fuktighet.

ELixir Super Hydration Cream

Hvem passer den for?

Super Hydration Cream er skreddersydd for hele familien, enten du har normal, tørr, fet eller sensitiv hud. Den er også velegnet for de med tørr og uren hud, som trenger intens fuktighet uten å risikere poretilstopping.

Nøkkelingredienser:

 • Ectoin (0,5%): Et naturlig molekyl kjent for sine fuktighetsbevarende egenskaper. Beskytter mot miljøpåvirkninger og forhindrer vanntap, forbedrer hudens fuktighetsnivå.

 • Pentavitin (2%): En fuktighetsgivende planteingrediens som styrker hudens naturlige fuktighetsbarriere. Holder på fuktighet ved å binde seg til hudens keratin som gradvis frigitt for vedvarende hydrering.

 • Shea-smør: Nærende og mykgjørende, danner en beskyttende film som hindrer fuktighetstap og gir en silkemyk hudoverflate.

 • Ceramide NP: Naturlige lipider som opprettholder hudens barrierefunksjon, gjenoppbygger og styrker huden, samt opprettholder fuktighetsbalansen.

 • Lecithin: Virker mykgjørende og danner en beskyttende hinne som forhindrer fuktighetstap, og opprettholder en optimal fuktighet.

 • Acacia Decurrens Flower Wax (Acticire): Naturlig voks som danner en beskyttende film på huden, opprettholder fuktighet og beskytter mot ytre påvirkninger.

 • Panthenol: Fuktighetsbevarende ingrediens som tiltrekker og beholder fuktighet, forbedrer hudens barrierefunksjon, og gir en jevnere hudoverflate.

Anbefalt bruk

Den lette, men rike konsistensen gjør Super Hydration Cream ideell for daglig bruk. Påfør morgen og kveld, enten alene eller over et serum, for å oppnå optimal hydrering. På dagtid anbefales det å supplere med 3-4 dråper Nova Drops SPF 50+ for effektiv beskyttelse mot skadelige UV-stråler.

Kjøp Elixir Super Hydration Cream her

Elixir Elixir Cosmeceuticals Favoritt Fet hud Fuktighet Hudpleie Nyhet

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar