ELIXIR PURIFYING CLEANSER

NYHET - Elixir Purifying Cleanser

Elixir Purifying Cleanser - for en jevnere hud uten urenheter

Elixir presenterer stolt sin Purifying Cleanser som skiller seg ut takket være effektive ingredienser som arbeider grundig for å fjerne overflødig fett, urenheter og makeup. Purifying Cleanser tilfører fuktighet, samtidig som den renser porene, og reduserer og forebygger utbrudd. Rensen er også med å forhindre opphopning av talg og døde hudceller, uten å svekke hudbarrieren.

Purifying Cleanser gir huden din det den trenger

Skånsom og effektiv rens: Purifying Cleanser gir en grundig rens ved å effektivt fjerne overflødig fett, urenheter og makeup. Den unike blandingen av frukt- og botaniske amino-syrer sikrer en skånsom opplevelse for alle hudtyper.

Reduserer og forebygger utbrudd: Den unike kombinasjonen av AHA- og BHA-syrer fungerer som effektive eksfolierende midler. Ikke bare reduserer det utbrudd, men bidrar også til å forebygge nye tilstoppinger. Resultatet er en jevnere og mykere hudtekstur.

Styrker og fukter huden: Den unike sammensetningen av botaniske amino-syrer og aktive naturlige stoffer styrker og fukter huden. Samtidig opprettholder den en balansert hudbarriere, forhindrer opphopning av talg og døde hudceller, uten å tørke ut huden.

nyhet - elixir purifying cleanser for uren hud

Hemmeligheten bak Elixir Purifying Cleanser

Glykolsyre (3%), Mandelsyre (0,5%) og Citric Acid (1%): Kraftige AHA-syrer som bidrar til å fornye hudoverflaten, stimulerer cellefornyelsen, reduserer synlige aldringstegn og jevner ut hudtonen, for en frisk og ungdommelig glød. Mandelsyre virker også talgregulerende og har betennelsesdempende egenskaper.

Salisylsyre (1%): En effektiv BHA-syre med evnen til å trenge dypt inn i porene. Den reduserer utbrudd, inkludert hudormer.

Aminosyrer: Tilfører fuktighet til huden, forhindrer dehydrering og styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

Granateple Enzym og C-vitamin: Bidrar til å stramme opp porene. Har antiinflammatoriske egenskaper for å roe ned irritert hud, og C-vitamin som er kjent for å lysne hudtonen og gi en jevnere tekstur.

Propanediol: En naturlig fuktighetsgiver som forbedrer opptaket av andre ingredienser, slik at hudens næringsoptimalisering økes.

Glyserin: En mykgjørende ingrediens som gir fuktighet og etterlater huden myk, smidig og godt hydrert.

Denne komplekse sammensetningen av ingredienser i Elixir's formel jobber i harmoni for å gi en omfattende hudpleie. Fra cellefornyelse og reduksjon av aldringstegn til talgregulering og fuktighetsgivende egenskaper, er dette produktet designet for å gi deg en strålende og sunn hud.

Hvem egner Elixir Purifying Cleanser seg for? 

Denne rensen er allsidig og velegnet for alle hudtyper, men den utmerker seg spesielt for de med kombinert og fet hud, da den er skapt med en mer aktiv rensende formel som effektivt bekjemper tilstoppinger og urenheter. 

Anbefalt Bruk:

For optimalt resultat, påfør Purifying Cleanser morgen og kveld, eller etter anbefaling av din hudpleier. Masser forsiktig inn på fuktet hud og skyll grundig med vann. For en mer intensiv virkning, la rensen virke på huden i 2-3 minutter før du skyller den av. Unngå kontakt med øynene. Ved bruk av frukt- og BHA-syrer kan huden bli mer sensitiv, derfor anbefales det å bruke solbeskyttelse ved eksponering for sollys.

KJØP ELIXIR PURIFYING CLEANSER HER 

 

Akne Elixir Elixir Cosmeceuticals Fet hud Nyhet Rens Uren hud

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar