ELIXIR FACE FOAM

Elixir Face Foam erstatter Niactil Cleanser med nytt navn og forbedret formula💙

NYHET Elixir Face Foam

Elixir Face Foam - magi for huden

Face Foam Cleanser er nøkkelen til en daglig hudpleierutine som gir deg ren, frisk og strålende hud. Den milde sammensetningen inneholder skånsomme sulfater som ikke tørker ut huden, samtidig som den etterlater huden rent. 

Hvorfor velge Face Foam?

Dyp rengjøring: Elixir Face Foam gir en dyptrensende opplevelse som fjerner urenheter, overflødig olje og makeup, uten å tørke ut huden. Rensen er skapt med milde ingredienser som bevarer hudens naturlige balanse, samtidig som den etterlater huden ren og forfrisket.

Styrker hudbarrieren: Rensen inneholder Niacinamide som er med på å styrke hudbarrieren, bevarer fuktigheten, virker beroligende og forbedrer generell hudhelse.

Fuktighetsgivende: Formulert med fuktighetsbevarende ingredienser, gir Face Foam intens hydrering uten å tørke ut huden. Et perfekt valg for å opprettholde en sunn fuktighetsbalanse.

Hvem passer Face Foam til?

Elixir Face Foam er ideell for alle hudtyper og passer spesielt godt for de med sensitiv hud. Den milde formuleringen gjør den egnet for daglig bruk uten å strippe huden for dens naturlige fuktighet.

Elixir Face Foam Cleanser for sensitiv hud

Nøkkelingredienser og virkemåte:

  • Decyl Glucoside: Et plantebasert rengjøringsmiddel som skånsomt fjerner urenheter uten å svekke hudens naturlige barriere.

  • Cocamidopropyl Betaine: Avledet fra kokosnøttolje, gir en luksuriøs skummende tekstur og bidrar til å fjerne overflødig talg, slik at huden føles ren og frisk.

  • Jojobaolje (Simmondsia Chinensis Seed Oil): Rik på fuktighet, nærer huden og etterlater den myk og smidig uten å føles fet.

  • Trehalose: En naturlig sukkerart som gir langvarig fuktighet, opprettholder hudens barriere og bidrar til å bevare elastisiteten.

  • Sodium Hyaluronate: En kraftig fuktighetsbevarer som trekker til seg og binder fuktighet, og gir huden en jevn og myk overflate.

  • Niacinamide: Styrker hudbarrieren, bevarer fuktighet, virker beroligende og forbedrer generell hudhelse.

Anbefalt Bruk

Påfør en liten mengde på fuktig hud, masser forsiktig med sirkulære bevegelser og skyll av. Bruk morgen og kveld, etterfulgt av ditt valgte serum og/eller krem. Face Foam Cleanser er også egnet for øyeområdet og fjerner makeup, men anbefales ikke for vannfast mascara. Gjør Face Foam Cleanser til ditt daglige rituale for å oppnå en strålende og velpleid hud.

KJØP ELIXIR FACE FOAM HER

 

Elixir Elixir Cosmeceuticals Hudpleie Hudpleierutine Nyhet Rens

← Tidligere artikler Nyere artikler →



Legg igjen en kommentar