ZO NYHET- COMPLEXION CLARIFYING SERUM

Det er svært sjeldent at ZO Skin Health lanserer nye produkter, men endelig er dagen her og det nye stjerneproduktet er Complexion Clarifying Serum, et avansert serum designet for å adressere flere hudproblemer samtidig. Dette lette, vannbaserte gelformuleringsserumet har raskt blitt en favoritt blant hudpleieentusiaster, og nå skal vi dykke dypere inn i hva som gjør dette serumet så fantastisk. 

ZO Skin Health Complexion Clarifying Serum - ZO Nyhet

Hvorfor er det så bra?

Dette serumet er spesielt utviklet for å redusere overflødig talg, dempe blank hud og berolige synlig rødhet, og alt dette med dokumentert effekt. En unik egenskap ved dette produktet er at det fylles automatisk i dryppeflasken, noe som sikrer nøyaktig dosering og bevaring av produktets kvalitet.

10 grunner til at vi elsker ZO Complexion Clarifying Serum

 1. Dokumentert effekt.
 2. Reduserer tilstoppede porer og blankhet.
 3. Reduserer pigmentering og rødhet for en jevnere hudtone. 
 4. Fjerner overflatetalg og døde hudceller.
 5. Gir optimal hydrering og mindre porer.
 6. Gir kraftig antioksidantbeskyttelse.
 7. Reduserer betennelse for å forebygge fremtidig skade.
 8. Reduserer synlig inflammatorisk aldring.
 9. Fri for parfyme og alkohol.
 10. Passer de fleste hudtyper og er spesielt egnet for kombinasjonshud, fet hud og hud som er utsatt for urenheter, rosacea eller ujevn pigmentering.

Hva gjør ZO Complexion Clarifying Serum?

ZO Complexion Clarifying Serum inneholder en vannløselig formulering med salisylsyre, som effektivt reduserer talgproduksjonen uten å forårsake irritasjon. Studier dokumenterer at serumet reduserer blankhet og tilstoppede porer på kun 2 uker, samtidig som det gir optimal hydrering. Serumet bidrar også til å minimere synlig rødhet, jevner ut hudtonen og reduserer porers synlighet.

  Hvem passer ZO Complexion Clarifying Serum for?

  Dette serumet er ideelt for de med kombinasjonshud, fet hud og hud som er utsatt for urenheter. Det er også egnet for de med rosacea eller ujevn pigmentering. Produktet er formulert uten parfyme og alkohol, og er derfor skånsomt selv for sensitiv hud.

  ZO NYHET! ZO Skin Health Complexion Clarifying Serum reduserer porer, talg og rødhet. Perfekt for fet og kombinasjonshud. Optimal dersom du sliter med pigmentering eller Rosacea.

  Nøkkelingredienser:

  • Vannløselig salisylsyre: Renser huden grundig og forbedrer poreutseendet uten å tørke ut.
  • ZO® Sebum-Targeting Complex: Inneholder ekstrakter fra hunderose, brasiliansk kirsebær og liljekonvall, som reduserer overflødig talg og bidrar til balanse i hudens mikrobiom.
  • ZO-RRS2®: Eksklusivt kompleks med edelweiss og hvit horehound gir kraftig antioksidantbeskyttelse og reduserer betennelse.
  • ZPOLY: Et plantebasert polysakkaridkompleks som reduserer synlig inflammatorisk aldring samtidig som det øker hudens hydrering.
  • Glyserin og trehalose: Fuktighetsbevarende stoffer som tilfører lett, vann/gel-basert fuktighet.

  Anbefalt bruk:

  Serumet bør påføres morgen og kveld på ren og tørr hud for å oppnå optimal effekt.

  ZO Complexion Clarifying Serum er et allsidig produkt som gir omfattende hudpleie, og det har allerede vist seg å være et viktig tilskudd til daglig hudpleierutine for mange.

  ZO KAMPANJE - Kjøp nyheten ZO Complexion Clarifying Serum nå og få ZO Exfoliating Cleanser 60ml i gave

  ZO KAMPANJE - Kjøp ZO nyheten complexion clarifying serum og få ZO Exfoliating Cleanser i gave

  KJØP ZO COMPLEXION CLARIFYING SERUM HER

  Akne Fet hud Hudpleie Nyhet Pigmentering Rosacea Serum Uren hud ZO Skin Health

  ← Tidligere artikler Nyere artikler →  Legg igjen en kommentar