Skinceuticals

Hudpleie formulert for å vedlikeholde og forbedre hudhelse. En Effektiv hudpleierutine må omfatte tre grunnleggende element: Forebygging, beskyttelse og korreksjon. Skinceuticals har som mål å forebygge tegn på fremtidig skade, beskytte sunn hud og korrigere fremkomsten av tidligere skade, og er forpliktet til avanserte hudpleieprodukter som er støttet av vitenskap.

Om SkinCeuticals

Skinceuticals er et amerikansk skjønnhetsmerke som både brukes og anbefales av dermatologer og plastikkirurger for å korrigere tegn på aldring samt forebygge fremtidige skader. SkinCeuticals produkter fungerer både som daglig hudpleie og som et supplement til estetiske behandlinger. SkinCeuticals misjon er enkel: å forbedre hudens helse. SkinCeuticals jobber dedikert med dette formålet og leverer avanserte hudpleieløsninger basert på solid vitenskapelig forskning. SkinCeuticals ble etablert på bakgrunn av revolusjonerende og omfattende antioksidantforskning. De meget potente formuleringene består av kraftfulle ingredeinser som er klinisk bevist å virke og penetrerer huden effektivt, og er derfor høyt verdsatt av kunder. Bestselgere som SkinCeuticals C E Ferulic og SkinCeuticals Retinol 0.3% har fått stor oppmerksomhet hos våre kunder.

Hvilken hudtype er SkinCeuticals egnet for?

SkinCeuticals tilbyr et bredt spekter av produkter som er formulert for ulike hudtyper og hudtilstander. SkinCeuticals produkter kan passe for alle hudtyper, inkludert normal, tørr, fet, kombinasjon og sensitiv hud. Produktlinjen adresserer spesifikke hudproblemer som aldringstegn, solskader, ujevn hudtone, akne, tørrhet og sensitivitet. Det anbefales imidlertid at kunder konsulterer med en hudpleieekspert eller dermatolog for å velge de riktige produktene som passer deres individuelle hud og utfordringer.