Skinbetter Mystro Active Balance Serum

SkinBetter Science har nylig introdusert et revolusjonerende produkt som tar hudpleie til nye høyder - Mystro Active Balancing Serum

Skinbetter Mystro Active Balance Serum

Hvorfor elsker vi Skinbetter Mystro Active Balance Serum?

 • Synlig forbedring av rødhet, rosacea, hudtekstur, porestørrelse, pigmentering, ujevn hud og matt hud etter 8 ukers bruk, to ganger daglig.
 • Synlig forbedring i hudkvaliteten etter bare 2 uker.
 • Passer for alle hudtyper og hudproblemer.
 • Bidrar til å oppnå en strålende og sunnere hud.
 • Hele 98% av brukerne rapporterte økt selvtillit i utseendet på huden etter 12 ukers bruk.
 • Produktet er også trygt å bruke under graviditet.
 • Alle SkinBetter Science-produkter er dermatologisk testet og er fri for parabener, duftstoffer, fargestoffer og er ikke testet på dyr.

Skinbetter Mystro Active Balance Serum

  Fordeler med Skinbetter Mystro Active Balance Serum

  SkinBetter Science's eksklusive P.A.T.H. Technology utnytter en nøye sammensatt blanding av plantebaserte adaptogener som støtter hudens naturlige tilpasningsevne til stress og bidrar til å oppnå balanse.

  Balansert hud er avgjørende ettersom huden konstant utsettes for miljømessige påkjenninger som kan forstyrre dens naturlige tilstand. Når huden er balansert, reduseres vanlige hudproblemer som rødhet, rosacea, betennelse, overflødig oljeproduksjon, store porer, pigmentering, ujevn hudtekstur og matt hud.

  Mystro Active Balancing Serum passer utmerket for de som foretrekker en naturlig og plantebasert tilnærming til hudpleie. Den inneholder 9 planteadaptogener som arbeider på cellenivå for å korrigere og forbedre hudproblemer.

  Mystro-teknologien kommuniserer med hudens celler og gir dem klare signaler om hva de skal gjøre. Den trenger dypt inn i huden og målretter spesifikke områder som trenger behandling.

  Hvorfor "Mystro?"

  Navnet Mystro symboliserer hvordan dette innovative produktet fungerer som en dirigent for huden din. På samme måte som en dirigent skaper harmoni blant musikerne i et orkester, hjelper Mystro huden din med å oppnå balanse og homeostase. Når vi sier homeostase, refererer vi til huden i en balansert tilstand, som er synonymt med en sunn og strålende hud.

  Dette produktet gir en ny tilnærming til å oppnå synlig forbedring i hudkvalitet og en glødende hud. Det støtter hudens naturlige evne til å tilpasse seg stress og opprettholde balanse.

  Skinbetter Mystro Active Balance Serum for rødhet, pigmentering, rosacea, betennelse, overflødig oljeproduksjon, store porer, ujevn hudtekstur og matt hud.

   Nøkkelingredienser:

   P.A.T.H. Technology: En eksklusiv blanding av plante-baserte adaptogener designet for å styrke hudens naturlige evne til å tilpasse seg stress og oppnå balanse for en mer strålende og sunn utstråling.

   Alpha Lipoic Acid (Thioctic Acid): En antioksidant som bidrar til å beskytte mot tegn på fotoaldring, og forbedrer hudens generelle kvalitet og utseende.

   Niacinamid: En fuktighetskilde med Vitamin B3.

   Hydrolisert Sodium Hyaluronate: Hjelper med å gi huden høy fuktighetsbevaring og beskyttelse mot frie radikaler.

   Skvalan: En naturlig forekommende mykgjørende ingrediens i huden som støtter fuktighetsbevaring og forbedrer hudens smidighet og sprett.

   Resultater

   SkinBetter Science gjennomførte en 12-ukers klinisk studie ledet av dermatologer for å evaluere forbedringer i utseende og pasienttilfredshet fra utgangspunktet hos 53 pasienter med mild til alvorlig fotoaldring. Mystro Active Balance Serum ble brukt to ganger daglig.

   Skinbetter Science Mystro Active Balance Serum før og etter resultat
   Skinbetter Science Mystro Active Balance Serum før og etter resultat
   Skinbetter Science Mystro Active Balance Serum før og etter resultat
   Skinbetter Science Mystro Active Balance Serum før og etter resultat

   Anbefalt bruk:

   Dersom du allerede bruker SkinBetter-produkter, vil ikke Mystro erstatte noen av dine eksisterende produkter, men det vil derimot være et flott supplement til din nåværende hudpleierutine.

   Ta 1/2 - 1 pump på fingertuppene og klapp forsiktig på pannen, kinnene og haken. Fordel produktet jevnt til det er absorbert, og la serumet trekke helt inn før du påfører andre produkter. Bruk gjerne morgen og kveld for best resultat.

   På morningen påfører du Skinbetter Mystro Active Balance Serum før fuktighetskrem og SPF, og i kveldsrutinen påføres Mystro før eventuell retinol du bruker.

    

   Kjøp Skinbetter Mystro Active Balance Serum HER

   Anti-Aging Favoritt Hudpleie Hudpleierutine Nyhet Pigmentering Rosacea Skinbetter