Si farvel til nupper og tørr hud med Elixir Smoothing Glycolic Body Lotion

Elixir's nyeste Smoothing Glycolic Body Lotion med 10% Glykolsyrer er endelig tilgjengelig, og det er en revolusjonerende løsning for en silkemyk og glatt hud.

ELIXIR NYHET! Få silkemyk hud og fjerner nupper på kroppen

Denne unike bodylotion er utviklet med en forbedret formel som er spesifikt designet for å redusere tørrhet samtidig som den effektivt fjerner døde hudceller.

Opplev en betydelig reduksjon i tilstopninger og urenheter samtidig som den tar seg av nupper på overarmer, ofte forbundet med tilstanden keratosis pilaris. I tillegg forebygger den inngrodde hår etter barbering eller voksing, og gir en jevnere og mykere hud.

Hvorfor vi ELSKER Elixir sin nye Smoothing Glycolic Body Lotion

  • Fjerner døde hudceller og grov hud
  • Behandler tørrheter og gir en glattere hudoverflate
  • Redusere nupper og tilstopninger
  • Forebygger inngrodde hår og urenheter

Nøkkelingredienser:

Elixir's Smoothing Glycolic Body Lotion har en imponerende liste av nøkkelingredienser som jobber sammen for å gi en strålende hud

  • 10% Glykolsyre: En kraftig AHA-syre som effektivt fjerner døde hudceller, forbedrer fuktighet og gir en jevnere hudoverflate.
  • Prunus Amygdalus Dulcis (mandel olje): En nærende og mykgjørende olje som tilfører fuktighet og har antioksidanteffekter.
  • Propanediol: Fuktighetsgivende og opprettholder hudens naturlige fuktighetsbalanse. Fungerer også som bærer for aktive ingredienser, og forbedrer deres effektivitet.
  • Butyrospermum Parkii (Shea) Butter: Rik på fuktighetsgivende egenskaper og styrker hudbarrieren.
  • Gluconolactone: En polyhydroksysyre (PHA-syre) som gir mild eksfoliering, forbedrer fuktighet og fungerer som et naturlig konserveringsmiddel.

Denne kraftige formelen inneholder også flere AHA-syrer som Lactic acid, Mandelic acid og Tartaric acid, samt antioksidanter som Sodium Ascorbyl Phosphate og Tocopheryl Acetate for å beskytte huden mot frie radikaler og fremme bedre fuktighet.

ELIXIR SMOOTHING GLYCOLIC BODY LOTION

Anbefalt bruk:

For å oppnå en glattere og jevnere hud, anbefales det å påføre Smoothing Glycolic Body Lotion jevnt over hele kroppen. Hvis irritasjon oppstår, bør bruk avbrytes og en kort pause bør tas før produktet gradvis innføres annenhver dag.

Det er viktig å alltid bruke solbeskyttelse når huden er eksponert for sollys. Dette ikke bare sikrer optimal beskyttelse, men forlenger også de positive resultatene av Smoothing Glycolic Body Lotion.

Opplev den revolusjonerende effekten av Elixir's Smoothing Glycolic Body Lotion og gi huden din den omsorgen den fortjener, med en kroppslotion som tilbyr en omfattende løsning for en silkemyk og forbedret hudoverflate.

KJØP ELIXIR SMOOTHING GLYCOLIC BODY LOTION HER

Bodylotion Elixir Elixir Cosmeceuticals Favoritt Hudpleie Kropp Nyhet

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar