NYHET - ELIXIR CLEARSKIN PADS

Favoritten Acticlear Pads fra Elixir er endelig tilbake med nytt navn!

acticlear pads fra elixir blir Clearskin Pads!

Oppgradering av Acticlear Pads til Clearskin Pads - nå enda bedre!

Elixir har oppgradert sin tidligere favoritt, Acticlear Pads, til en ny og forbedret formel - Clearskin Pads! Denne nyskapende oppdateringen inneholder en kraftig blanding av fruktsyrer og hudvennlige ingredienser for å gi deg den perfekte balansen mellom effektivitet og skånsomhet.

En ny standard for hudpleie: Clearskin Pads

Clearskin Pads representerer Elixir sin forpliktelse til å levere hudpleieprodukter av høy kvalitet. Med nøye utvalgte ingredienser har de skapt en formel som ikke bare effektivt fjerner døde hudceller og urenheter, men også ivaretar hudens naturlige balanse uten å forårsake irritasjon eller overutarming.

Hva gjør Clearskin Pads så unik?

Effektiv peeling for en renere hud: En kombinasjon av 5% glykolsyre og 2% salisylsyre gir en dyp og grundig eksfoliering, reduserer tilstopninger og betennelser. Resultatet? En glattere, renere hud med forminskede porer.

Reduserer urenheter og forebygger utslett: Den spesifikke sammensetningen av salisylsyre reduserer talgproduksjonen, bekjemper betennelser og hindrer fremtidige utbrudd. Dette gir ikke bare en jevnere hudtone, men reduserer også forekomsten av kviser og urenheter.

Aktiv og skånsom formel: Elixir har erstattet potensielt irriterende ingredienser som aceton og alkohol med hudvennlig propanediol. Dette sikrer at Clearskin Pads gir effektive resultater uten å forårsake overdreven tørrhet eller irritasjon.

si farvel til urenheter og tilstopninger med elixir sine clearskin pads

Nøkkelen til resultater: Ingrediensene i Clearskin Pads

  • Salisylsyre (2%): Bekjemper talg i porene, har antibakterielle egenskaper og reduserer betennelser og urenheter.
  • Glykolsyre (5%): Gir en dyp peeling, stimulerer kollagenproduksjonen og resulterer i en jevnere hudoverflate.
  • Trollhassel Bladvann: Beroliger og strammer opp huden, samtidig som den reduserer porenes synlighet.
  • Gluconolactone (PHA-syre): Gir en mild peeling, jevner ut hudoverflaten og forbedrer fuktighetsnivået.

Hvordan bruke Clearskin Pads riktig

For å oppnå optimale resultater anbefaler vi å bruke en pad over hele ansiktet eller spesifikke områder 2-7 ganger i uken etter rens. Unngå øyeområdet. I begynnelsen kan det oppstå økte utbrudd, men dette er ofte en del av prosessen når talgkjertlene åpner seg. Ved irritasjon, reduser bruken. Husk å bruke solbeskyttelse, da AHA- og BHA-syrer kan øke hudens følsomhet for solen.

Vær forsiktig og få de beste resultatene

Det er viktig å unngå overdreven bruk av produktet, da dette kan føre til hudirritasjon. For best resultat anbefales det å gradvis innlemme Clearskin Pads i din hudpleierutine.

Opplev den fornyede Clearskin Pads - for en renere, jevnere og strålende hud!

KJØP ELIXIR CLEARSKIN PADS HER

Akne Elixir Elixir Cosmeceuticals Hjemmepeeling Nyhet Peel

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar