Hydractil Rich og Lite på lager!

Hydractil Rich og Hydractil Lite har endelig ankommet!

Elixirs produkter er delt inn i ulike «familier», med virkestoffer som retter seg mot ulike hudtilstander og hudtyper. Dette er Hydractil-familien.

Hydractil familien står for «Hydration» og retter seg mot alle hudtyper og hudtilstander. De inneholder mykgjørende og pleiende ingredienser som bidrar til å opprettholde en balansert hudbarriere og brukes ofte i kombinasjon med andre aktive produkter.

Svekket hudbarriere kan føre til at hud-overflaten får sprekker og oppleves tørr og stram. Hydractil-familien består av 5 medlemmer som behandler og opprettholder en god og fuktig hud-overflate. 

Hydractil Rich Cream

Om Elixir Hydractil Rich Cream

En rik dagkrem som tilfører nødvendige næringsstoffer og mye fuktighet. Motvirker tørr hud og brukes ofte i kombinasjon med fruktsyrer og A-vitaminsyre for å redusere irritasjoner. Anbefales mot tørr og dehydrert hud, og for å normalisere hudbarrieren etter kjemiske peelinger.

Anbefalt bruk

Kan brukes flere ganger daglig. Veldig fin å kombinere med andre aktive produkter. Fin «post treatment»-krem i perioder der du skal roe ned huden etter aktive behandlinger.

Aktive ingredienser

Green tea er en av de kraftigste antioksidantene. Inneholder grønn te ekstrakt i høy konsentrasjon. Fjerner frie radikaler og beskytter huden.Antioksidanter vitamin C, vitamin E og Co-enzyme Q10 som beskytter huden.Inneholder ikke parfymer, lanolin eller kjemikalier som virker irriterende.

HYDRACTIL LITE CREAM

Om Elixir Hydractil Lite Cream

En lett dagkrem som tilfører nødvendige næringsstoffer og fuktighet til fet eller tørr hudtilstand. Normaliserer en svekket hudbarriere, virker mykgjørende og beroligende. Brukes ofte i kombinasjon med produkter mot akne og uren hud. Egner seg spesielt til dehydrert og irritert kombinasjonshud.

Anbefalt bruk

Kan brukes morgen og kveld, og etter behov. Egner seg spesielt i kombinasjon med andre aktive produkter mot uren og sensitiv hud.

Aktive ingredienser

Green tea er en av de kraftigste antioksidantene. Inneholder grønn te ekstrakt i høy konsentrasjon. Fjerner frie radikaler og beskytter huden.

C-vitamin og E-vitamin: Antioksidanter med beskyttende egenskaper.

Hudbutikk erfaringer

 

Elixir

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar