Hva er Kathrine Sørlands Favoritt ZO Produkt?

Vet du hva Kathrine Sørlands Favoritt Produkt er? Det er et høyt anbefalt og veldig populært ZO Skin Health produkt. Vi snakker om ZO Growth Factor Serum.

Dette er hva Sørland selv sier: "... elsker jeg serumet ZO Growth Factor Serum".

Du kan lese hele artikkelen på: Elle eller Costume.

– Jeg fikk heldigvis fortsatt lov til å bruke mitt favorittprodukt i hele verden, ZO Growth Factor Serum, og det er jeg så glad for at huden min tålte. Det er faktisk et vidunder-produkt, skryter hun, og tipser i samme slengen om at bittelitt serum blandet i foundation gir skikkelig fin glød.

– Som sagt elsker jeg serumet ZO Growth Factor Serum, og bruker det om kvelden etter rens. Det bidrar med fuktighet, stimulerer produksjonen av kollagen og bedrer hudens motstandsdyktighet, fasthet og elastisitet.ZO Growth Factor Serum

ZO Growth Factor Serum kan brukes av alle hudtyper, spesielt de med sarte hudtyper, kan gjenoppbygge sunn hud raskere ved å ha Growth Factor Serum i den daglige rutinen, gjerne både dag og natt. Med kraftige vekstfaktorer i et effektivt leveringssystem bidrar denne formuleringen til å øke produksjonen av kollagen og hyaluronsyre for en sunnere hud. Produktet forhindrer fremtidige tegn på aldring, myker opp uttrykkslinjer og styrker huden som helhet. Growth Factor Serum har også anti-inflammatoriske egenskaper som beroliger og lindrer irritert hud, og styrker derfor huden slik at toleransen øker for sterkere protokoller. HUSK at en 3. parts klinisk studie på ZO Growth Factor Serum ble publisert i Journal of Drugs in Dermatology i mars 2019, hvor konklusjonen var at Growth Factor Serum aktivt gjør huden sunn! Så vi har bevis for dette.ZO kampanje: Kjøp Growth Factor Serum eller Firming Serum (full størrelse),Få gratis Firming Serum 28ml (Reise størrelse)


Ved kjøp av Growth Factor Serum eller Firming Serum, får du Firming Serum 28ml med på kjøpet!

Husk å benytte deg av den fantastiske ekstrakampanjen før månedskiftet💙 Kampanjen gjelder så langt lageret rekker eller t.o.m 31.mai.2023


Merkevare Serien

Hudbutikk erfaringer

Anti-Aging Favoritt Hudpleie Hudpleierutine ZO Skin Health

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar