GAVETIPS Morsdag og Valentines 2024

Med Morsdag og Valentines rundt hjørnet inviterer vi deg til å utforske vårt univers av skjønnhet og kjærlighet. Dykk ned i våre anbefalte hudpleiehemmeligheter og oppdag nøye utvalgte gavetips for å feire både mødre og kjærester. Fra beroligende ansiktsmasker til romantiske hudpleiegaver – vi guider deg gjennom en reise av pleie og kjærlighet. 

gavetips til morsdag og valentines

Gavetips til henne

På utkikk etter gave til mor, kjæreste, venninne eller kanskje deg selv? Her er våre beste tips🩷

 1. Genosys Eye Peptide Gel Patch
  Den perfekte gaven for enhver kvinne som setter pris på velvære. Med avanserte peptider og kjølende gelformel er disse med på å bekjempe hovne øyne, redusere synlige tegn på tretthet og stress, og beskytter huden under øynene.

 2. ECOYA Hand Cream
  De fleste kvinner har alltid en håndkrem i vesken, og hvis ikke, skulle de ønske at de hadde det. ECOYA Hand Cream nærer, fukter og beskytter hendene, og finnes i flere utrolige dufter. 

 3. Colorescience Face Shield Flex Spf 50
  Denne fuktighetsgivende solkremen har tatt sosiale medier med storm, og har blitt en favoritt hos mange! Med 4 ulike nyanser tilpasser denne solkremen seg etter din hudtone, og jevner ut hudtonen. Colorescience Face Shield Flex gir omfattende beskyttelse mot UVA / UVB, blått lys, forurensning og infrarød stråling.

 4. ECOYA duftlys
  Ønsker du å gjøre det litt ekstra romantisk på valentines? Kjøp et deilig duftlys som dere kan ha glede av i flere kvelder fremover. Jeg tror alle kvinner kan si seg enig i at det er lite som slår levende lys når man ønsker å gjøre det ekstra koselig, og enda bedre er det når en utrolig duft sprer seg i rommet. 

 5. Browgame Cosmetics
  Oppdag flere utrolige produkter fra Browgame Cosmetics! Gled din kjære med nytt sminkelys eller brynstilbehør. 

 6. Grande Cosmetics GrandeLASH
  Dette prisvinnende vippserumet er alle jenters drøm! Ser man etter et vippeserum som virkelig fungerer, så er letetiden over! GrandeLASH forlenger vippene, samtidig som det forsterker svake, tynne eller ødelagte vipper. I tillegg vil man oppleve at vippene blir litt mørkere.

Grande Cosmetics Lash Enhancing Serum - vippeserum som fungerer

Gavetips til han

 1. Skinbetter Solo Hydrating Defense Serum MEN
  De fleste menn foretrekker minimal innsats når det kommer til hudpleie, og med alt-i-ett serumet Skinbetter Solo Hydrating Defense Serum får du klinisk bevist en rask og synlig forbedring av porer, hudtone, hudtekstur og rødhet. Serumet gir fuktighet, beskyttelse og en sterkere hudbarriere.

 2. Genosys Clinical Hair Shampoo
  Visste du at rundt 75% av menn opplever hårtap? Genosys Clinical Hair Shampoo er skapt for å forbedre hårvekst og tynt hår, samtidig som den bekjemper og forebygger hårtap.

 3. ZO Oil Control Pads
  I forhold til kvinner, har menn mer aktive talgkjertler, som fører til større og flere porer. ZO Oil Control Pads er med på å fjerne overflødig talg, smuss og urenheter, samtidig som den demper talgproduksjonen og reduserer porer. *Akkurat nå har vi en eksklusiv kampanje på ZO Pads, grip sjansen her!

 4. Lova Skin His Essential Kit
  De fleste menn ønsker sannsynligvis ikke å bruke dyrebar tid til å dra på en fotbehandling, men det betyr ikke nødvendigvis at de verken ønsker eller trenger det. Lova Skin His Essential Kit er en klinisk testet fotpeeling som fjerner tørr og hard hud på føttene, og gir umiddelbar effekt på bare 2 minutter!

 5. Elixir Acticlear Foam Cleanser
  En effektiv rens som virker talgregulerende, antibaktriell og betennelsesdempende, og derfor er ideell for menn som har fet hud. 
  Acticlear Foam Cleanser fjerner smuss, urenheter og døde hudceller med en peeling effekt.

Skrevet av Sissel Busch.

gavekort hudpleie, hudpleiebehandlinger

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar