Elixir - Pro-Age Collection

Ta Kontroll Over Aldringsprosessen med Elixir's The Pro Age Collection

Å omfavne aldringsprosessen med styrke og selvtillit er nøkkelen til et levd liv, og Elixir gir deg nå verktøyene du trenger for å gjøre nettopp det. Med lanseringen av deres nye The Pro Age Collection, tar Elixir skjønnhetsverdenen med storm ved å tilby innovative produkter designet for å fremme en sunn og vakker hud gjennom alle livets faser.

Fra Anti-Age til Pro-Age

The Pro Age Collection fra Elixir ble skapt med en visjon om å feire skjønnheten i aldring. Målet er ikke å bekjempe tidens gang, men heller å styrke huden din slik at den gløder med sunnhet og vitalitet. Elixir tror på at alder er en kilde til visdom og skjønnhet, og The Pro Age Collection er et uttrykk for den filosofien.

Elixir 2 in 1 Refining Cleansing Milk

Elixir introduserer stolt sitt nyeste tilskudd til Pro Age Collection - 2 in 1 Refining Cleansing Milk. Dette innovative produktet markerer en revolusjon innen rensing, og er sannsynligvis den første rensemelken som skånsomt fjerner selv vannfast øyesminke samtidig som den renser porene for talg. Designet med nøye utvalgte pro-aging ingredienser, tilbyr denne unike fuktighetsgivende rensemelken en mild, men effektiv rens som gir din hud den omsorgen den fortjener.

Elixir 2 IN 1 REFINING CLEANSING MILK for fuktiget

Hva gjør Elixir 2 in 1 Refining Cleansing Milk?

 • Dyptgående rens som ikke tørker ut og virker skånsomt på huden
 • Fjerner skånsomt døde hudceller 
 • Fjerner all sminke, også vannfast mascara
 • Strammer opp porer
 • Balanserer og normaliserer svette og talgkjertler i overgangsalderen

Hvorfor er Elixir 2 in 1 Refining Cleanser så bra?

Nøkkelingredienser og virkemåter:

Seboclear® - Naturlig kontroll av talg og betennelser:
En unik ingrediens som kontrollerer talgproduksjon og betennelsesprosesser i huden. Studier har demonstrert dens retinol-lignende virkemåte, som ikke bare reduserer aknebakterier, men også effektivt minimerer porer, betennelser, og aldersrelaterte endringer i huden.

Aloe Vera - Fuktighet og beroligelse:
Aloe vera, kjent for sine fuktighetsgivende og antiinflammatoriske egenskaper, tilfører en beroligende effekt til Elixir's Cleansing Milk. Den hjelper med å lindre irritert hud, roe ned betennelser, og fungerer som en naturlig beskyttelse mot irritasjoner.

Allantoin - Mykgjørende og eksfolierende:
Allantoin bringer mykgjørende og beroligende egenskaper til Cleansing Milk-formuleringen. Med milde eksfolierende krefter fjerner den skånsomt døde hudceller, etterlater huden glatt og jevn. Allantoin gir ikke bare en forbedret hudtekstur, men lindrer også kløe og irritasjoner, og gir deg en strålende hudoverflate.

Panthenol - Fuktighetsbevarende og regenererende:
Fungerer som en fuktighetsbevarende ingrediens, og dens antiinflammatoriske, regenererende, og sårhelende egenskaper gir huden ekstra omsorg. Panthenol er en nøkkelkomponent som bidrar til å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse og styrker hudbarrieren.

Anbefalt Bruk

For å oppnå optimale resultater, påfør Elixir 2 in 1 Refining Cleansing Milk direkte på tørt ansikt. Emulger melken med våte hender og massér den inn i huden. Vask av med lunkent vann. Produktet kan også få lov til å sitte på huden i noen minutter for en enzymatisk peeling, som gir en ekstra boost av glød.

For fjerning av vannfast øyesminke, påfør en liten mengde på en fuktig bomullspad eller bruk pekefinger og tommel. Massér inn forsiktig og vask deretter av for en effektiv fjerning.

Kjøp Elixir 2 in 1 Refining Cleansing Milk HER

Elixir Pro Aging Firming Cream

Elixir's Pro Aging Firming Cream er ikke bare en krem; det er en nyskapende formel fylt med pro-aging ingredienser designet for å gi deg en friskere og sunnere hud. Drevet av det unike "Elixir Longevity Complex," gir denne kremen en unik opplevelse av næring og fornyelse.

Elixir Pro Aging Firming Cream

Hva gjør Elixir Pro Aging Firming Cream?

 • Klinisk dokumentert effekt etter bare 4 uker!
 • Økt fuktighetsnivå med 93,68%
 • Reduksjon i rynker med 20,97%
 • Reduksjon i linjer med 19,27%
 • Reduksjon i grovhet med 13,37%

Hvorfor er Elixir Pro Aging Firming Cream så bra?

Nøkkelingredienser og virkemåter:

Nicotinamide Mononucleotide (NMN): Energifremmende cellegjenoppretting
Selve stjernen i Elixir's anti-aldringsformel. Den fremmer energi, reparerer og fornyer cellene, og står som en viktig aktør i å forebygge og redusere aldringsprosessen.

Revinage®: Fine linjer og rynker blir historie
Reduserer synligheten av fine linjer og rynker, og fremmer en hud som er jevnere og glattere.

Resveratrol: UV-Beskyttelse og antioksidant kraftverk
En kraftig antioksidant som bekjemper frie radikaler og UV-stråler. Den reduserer aldringstegn forårsaket av miljøpåvirkninger, slik at huden din kan bevare sin ungdommelige glans. 

Ceramide NP, AP og EOP: Hudens naturlige barrierestyrke
Disse ingrediensene forbedrer fuktighetsnivået og beskytter mot fuktighetstap, og gir deg en glattere og mer hydrert hud. 

Algae Extract: Beroligende fuktighet og vitalitet
Bringer beroligende egenskaper og fuktighet til Elixir-formelen. Den inneholder essensielle næringsstoffer som opprettholder hudens elastisitet og vitalitet.

Murumuru Butter: Fuktighet og mykhet
Med sine fuktighetsgivende og mykgjørende egenskaper, er dette en gave til tørr hud. Den gir næring, gjenoppretter hudens mykhet, og etterlater deg med en hud som stråler av glatthet. 

Anbefalt bruk

For å maksimere fordelene, bruk Pro Aging Firming Cream morgen og kveld etter et tilpasset serum. For ekstra beskyttelse mot daglige miljøskader og UV-stråler, anbefales det å bruke 2-3 dråper Nova Drops SPF 50+ på dagtid. Dette skaper en helhetlig beskyttelse og forsterker effekten av din daglige skjønnhetsrutine.

Kjøp Elixir Pro Aging Firming Cream HER 

Elixir Pro Aging Eye Cream

De nøye sammensatte virkestoffene i Elixir's Pro Aging Eye Cream bekjemper tørrhetslinjer, rynker, hevelse, og mørke ringer rundt øynene på en effektiv måte. Oppstrammende, styrkende, og fuktighetsgivende egenskaper sørger for en helhetlig løsning for et ungdommelig utseende.

Elixir Pro Aging Eye Cream
Hva gjør Elixir Pro Aging Eye Cream?

 • Forebygger og reduserer tørrhetslinjer og rynker
 • Reduserer mørke ringer
 • Virker oppstrammende og klargjørende
 • Reduserer hevelser og poser

Hvorfor er Elixir Pro Aging Eye Cream så bra?

Nøkkelingredienser og virkemåter:

Revinage® (1%): Retinol-lignende effekt
Stimulerer cellefornyelsen, forbedrer produksjonen av kollagen og elastin, og bekjemper synlige tegn på aldring, som rynker og ujevn hudtone.

NMN/Nicotinamide Mononucleotide (2%): Oksygenopptak for cellefornyelse
Dyp reparasjon ved å fremme oksygenopptak til cellene. Dette ikke bare stimulerer cellefornyelse, men har også potensial til å bremse aldringsprosessen. 

Ceramide (0.3%): Hydrerer og styrker hudbarrieren
Styrker hudens naturlige barriere, reduserer fuktighetstap og skaper et hydrert område under øynene. 

Acetyl Tetrapeptide-5 (0.5%): Reduserer poser og virker oppstrammende
Reduserer synligheten av poser under øynene ved å adressere væskeansamling og forbedre mikrosirkulasjonen. Den virker oppstrammende og etterlater huden din glattere og fastere.

Aloevera (1%): Beroligende og fuktighetsgivende
Gir øyeblikkelig lindrende og mykgjørende pleie til den delikate huden rundt øynene. 

Hyaluronsyre: Fuktighetssubstans for ungdommelig hudstruktur
Den hemmelige ingrediensen som gir fylde, glatthet, og ungdommelig struktur. 

Anbefalt bruk

Påfør en liten mengde morgen og kveld på området under øynene og over øyelokket. Klapp forsiktig inn til produktet er absorbert.

Kjøp Elixir Pro Aging Eye Cream HER

Elixir Vitamin C Booster

Elixir's Vitamin C Booster er din nøkkel til aktiv antioksidantbeskyttelse, forebygging av aldringstegn, og en jevnere hudtone som stråler av sunnhet. Dette kraftfulle serumet, beriket med C-vitamin, bringer om betydelige forbedringer i hudens utseende.

Elixir Vitamin C Booster

Hva gjør Elixir Vitamin C Booster Serum?

 • Reduserer solskader og mørke flekker/pimentering
 • Glatter ut rynker
 • Nøytraliserer skadelige frie radikaler
 • Effektiv beskyttelse mot solskader og forebygger ytterligere skade.
 • Stimulerer sunnere og mer aktiv celleproduksjon
 • Opprettholder og forbedrer hudens fuktighetsnivå
 • Reduserer rødhet og inflammasjoner
 • Fremmer raskere sårhelingsprosess

Hvorfor er Elixir Vitamin C Booster Serum så bra?

Nøkkelingredienser og virkemåter:

Askorbinsyre (15%): Den mest potente C-vitaminen
Askorbinsyren stimulerer optimal kollagenproduksjon, reduserer pigmentflekker og ujevn hudtone, demper inflammasjoner, og gir huden en boost av nødvendig fuktighet. 

Propanediol: Beroligende fuktighet for smidig hud
Den allsidige ingrediensen som bringer smidighet og glatthet til huden din. Med egenskaper som spesielt gagner tørr eller grov hudtype, virker den beroligende og reduserer rødhet. Den er spesielt gunstig for de med sensitiv hud eller hudproblemer som rosacea. 

Aqua: Hudens livgivende basis
Vann, det fundamentale elementet i Elixir's formel, fungerer som et løsemiddel som smidig blander ingrediensene sammen. Det er grunnlaget for alle hudpleieprodukter, og i dette serumet spiller vannet en sentral rolle i å gi næring og hydrering. 

Anbefalt bruk

Et par dråper påføres morgen og/eller kveld på nyrenset hud, etterfulgt av valgfri, tilpasset fuktighetskrem.

Kjøp Elixir Vitamin C Booster Serum HER

Anti-Aging Antioksidanter Elixir Elixir Cosmeceuticals Fet hud Hudpleie Nyhet Serum

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar