ELIXIR PINK SERUM - Nyheten vi har ventet lenge på

ELIXIR PINK SERUM

Ventetiden er endelig over

Vi har lengtet, vi har drømt, og nå er øyeblikket endelig her. Elixir Pink Serum, det mest etterlengtede skjønnhetsproduktet, har endelig kommet for å transformere din hudpleierutine til det bedre. Dette er mer enn bare et produkt, det er en kjærlighetserklæring til din hud.

Hva er Elixir Pink Serum?

Elixir sitt nye Pink Serum er et revolusjonerende fuktighetsgivende serum med en sammensetning av aktive ingredienser som er skapt for å gi din hud den pleien den fortjener. Den unike kombinasjonen av vitamin B12 og B3 arbeider i harmoni for å berolige, styrke og gi huden en fornyet energi og en uimotståelig glød.

Hvorfor velge Pink Serum?

Elixir har brukt tid og innsats på å utvikle dette serumet med en forståelse av at hver hudtype er unik. Uavhengig av om du har tørr hud, sensitiv hud eller bare bedre huden din, vil Elixir Pink Serum bli din trofaste følgesvenn.

Hvorfor bruke Elixir Pink SerumBeroligende og styrkende: Takket være den enestående kombinasjonen av vitamin B12 og B3 gir Elixir Pink Serum øyeblikkelig beroligelse, styrke og en fornyet energi til huden din.
Intens og langvarig fuktighet: De varierte former for hyaluronsyre i serumet reduserer fuktighetstap og skaper en utrolig kombinasjon som gir dyp, vedvarende hydrering.
Mirakelkur for tørr og sensitiv hud: Elixir Pink Serum er designet for å gi din hud den dype omsorgen den trenger og  hjelper til med å gjenopprette hudens naturlige balanse. Serumet motvirker kløe og tørrhet, og styrker hudbarrieren. 

Aktive ingredienser

Pink Serum er en ekte allrounder som passer for alle hudtyper og får sin naturlige farge fra reparerende vitamin B12. Vår unike formel, beriket med hyaluronsyre og B-vitaminer, tilfører fuktighet i flere hudlag, demper huden, reduserer rødhet og bidrar til en jevnere hudtone.

Vitamin B12 (Cyanokobalamin 0,03%): Den naturlig rosa fargen i Pink Serum stammer fra dette beroligende og oppbyggende B-vitaminet. Vitamin B12 gir en dyptgående beroligende effekt på tørr hudbarriere og sensitiv hud. Det lindrer rødhet og irritasjon i huden, samtidig som det fremmer hudens naturlige helingsprosess.

Niacinamide 5% (Vitamin B3): Dette kraftige virkestoffet styrker hudens barriere og øker dens motstandskraft mot ytre påvirkninger. Resultatet er en forbedret naturlig glød og et sunnere og mer strålende utseende. Niacinamide bidrar også til en jevnere hudtone ved å redusere synligheten av mørke flekker, hyperpigmentering og porene, og gir deg en mer jevn hudoverflate.

Hyaluronsyre i ulike molekylstørrelser: Vår unike formel inneholder hyaluronsyre i forskjellige molekylstørrelser, som effektivt trekker til seg og binder fuktighet i huden på flere nivåer. Dette gir huden en fyldigere og mer elastisk følelse. De ulike molekylstørrelsene trenger inn i ulike hudlag, og glatter ut fine linjer og rynker. Dette gir huden ditt et jevnere og ungdommelig utseende.

ELIXIR PINK SERUM

Anbefalt bruk:

Produktet egner seg for alle hudtyper, men det viser seg spesielt effektivt for sensitiv og tørr hud. Serumet bidrar til å gjenopprette balanse og normalisere en svekket hudbarriere. For optimale resultater anbefales det å bruke serumet både om morgenen og kvelden, under din foretrukne fuktighetskrem.

 

BESTILL ELIXIR PINK SERUM HER

 

 

Antioksidanter Elixir Elixir Cosmeceuticals Favoritt Hudpleie Nyhet Serum

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar