Handlekurv

Hjelp? Ring oss på +4762525452

Autorisert Forhandler. Fri Frakt. Rask Levering.

ZO Wrinkle + Texture Repair Tilbud

ZO Wrinkle + Texture Repair

Kjøp ZO Wrinkle + Texture Repair og få med ZO Exfoliation Accelerator i 30 ml i gave.

ZO Wrinkle + Texture Repair

ZO Wrinkle + Texture Repair jobber for å forbedre fine linjer og rynker og gi en bedret hudtekstur. I tillegg styrker den hudbarrieren og bidrar til en mer hydrert og sunn hud. ZO Wrinkle + Texture Repair inneholder potent retinol som styrker hudens naturlige fornyelsesprosess. Retinol har lett for å oksidere derfor er det pakket inn i et spesielt mikroemulsion leveringssystem som sørger for riktig levering av retinolet. ZO Exfoliation Accelerator gir en effektiv hudfornyelse samtidig som det roer ned og beskytter huden. Et kompleks med melke- og glykolsyre eksfolierer bort døde hudceller og reduserer tilstoppinger, og som en ekstra bonus får huden en flott glød.

Retinol

ZO® Skin Health – Wrinkle + Texture Repair
Ved hjelp av retinol og mikroemulsjonsteknologi bidrar dette produktet til å redusere fine linjer og rynker, og reversere aldringstegn. Forbedrer hudens tekstur og fasthet samt forebygger mot fremtidige skader. 50 ml/1,7 fl. oz.

NB! De første ukene som du bruker retinol er det stor risiko for at huden flasser og blir rød. Det er helt normalt. Tørrheten og rødheten er tegn på at huden jobber.

Den økte cellefornyelsen gjør at døde hudceller løsner fortere fra hudoverflaten. Etter den første tørre perioden vil fordelene med retinol etter hvert bli synlige. Husk å alltid bruke solkrem når du bruker retinolprodukter.

ZO Exfoliation Accelerator

Kompleks med melke- og glykolsyre som eksfolierer bort døde hudceller og reduserer tilstoppinger. Produktet gir en effektiv hudfornyelse samtidig som det roer ned og beskytter huden. 30 ml.

Pris: 1995,- Gave verdi: 597,-

Rask Levering

2-6 virkedager

14 dagers angrerett

Pengene tilbake garanti

Autorisert Forhandler

Best på kvalitet og trygghet

100% Sikker netthandel

Vipps. Klarna. MasterCard. Visa.