Handlekurv

Hjelp? Ring oss på +4762525452

Autorisert Forhandler. Fri Frakt. Rask Levering.

Vilkår og betingelser

FORETAKSINFORMASJON

HUDBUTIKK.NO / MEDISINSK-HUDKLINIKK.NO

MEDISINSK HUDKLINIKK AS ORG NR 992 111 259

FORRETNINGSADRESSE

GRØNNEGATA 113, 2317 HAMAR

E-POSTADRESSE: [email protected]

PRODUKTINFORMASJON OG PRIS

PRODUKTINFORMASJON

Medisinsk Hudklinikk AS gjør sitt ytterste for til enhver tid å gå ut med korrekte opplysninger om priser og produkter og varens egenskaper, mengde og størrelser. Vi forbeholder oss retten til å endre all produktinformasjon og priser uten varsel. Kjøper vil ved ordrebekreftelse bli underrettet om de forandringer som eventuelt har funnet sted.

PRISER

Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.

FORBEHOLD

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og manglende justering av priser/informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

SALG OG LEVERERING

EKSPEDERING AV ORDRE

Det er alltid spennende å få gode hudpleieprodukter fra oss – så fort som mulig! Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg på e-postadressen du har oppgitt. Det hender dessverre at vi kan være utsolgt for en vare selv om det kan stå tilgjengelig i nettbutikken. Du vil raskt få en tilbakemelding fra oss om noe du har bestilt er utsolgt.

LEVERANSE

Vanligvis vil varene pakkes og sendes fra oss med Bring innen 24 timer (mandag – lørdag) etter at ordren er mottatt.

Dersom det er tomt for en vare, feil pris, eller andre omstendigheter inntrer vil vi kontakte deg og informere om dette. Du har da full rett til å enten endre eller kansellere din bestilling.

FRAKT

Vi sender varene med klimanøytral servicepakke fra Bring. Forsendelsen kan spores underveis. Du får beskjed på SMS og/eller e-post når pakken har ankommet hentested (nærmeste Post i butikk eller Postkontor). Klimanøytral pakke leveres normalt innen 1-4 virkedager avhengig av strekningen. Kostnader forbundet med frakt er 100,-

BETALNING

Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden. Betalingsløsningene på nettsiden er levert av Stripe og PayPal. Vi aksepterer de fleste bankkort. Ingen av dine betalingsdetaljer blir lagret hos oss, slik at du til enhver tid kan være trygg på å gjøre en handel med oss.

PERSONOPPLYSNINGER

Medisinsk Hudklinikk AS / Hudbutikk.no behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

KORTINFORMASJON

Når du handler hos Medisinsk Hudklinikk AS / Hudbutikk.no blir betalingen behandlet av Stripe, Klarna eller PayPal, som er sikre elektroniske betalingsløsninger for Visa og Mastercard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

RUTINER FOR RETUR AV VARER

AVBESTILLING

Du kan avbestille din ordre skriftlig til [email protected] Vi godtar dessverre ikke avbestillinger som avbestilles etter at varene blitt sent fra oss. Då gjelder angrefristen i følge angrerettloven.

REKLAMASJON

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Medisinsk Hudklinikk AS / Hudbutikk.no skriftlig melding (e-post, telefaks eller brev) om at du vil påberope deg mangelen. Medisinsk Hudklinikk AS / Hudbutikk.no vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

ANGRERETT

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettskjema (som lå vedlagt i forsendelsen), du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettskjemaet.

Dersom kjøper ikke har mottatt angreskjema skriftlig på papir eller på annet varig medium (f.eks. e-post, CD eller DVD), utvides angrefristen til 3 måneder. Angreskjemaet skal være ferdig utfylt med Medisinsk Hudklinikk AS / Hudbutikk.no informasjon når skjemaet mottas. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.

GARANTI

Garantien på produkter leveres av leverandøren. Medisinsk Hudklinikk AS / Hudbutikk.no gir ingen ytterligere garantier utover det leverandøren har gitt. Selger forbeholder seg retten til å avvise en reklamasjon om det viser seg at varen ikke har noen mangel eller gjeldende forbrukerlovgivning. Selger står for returfrakt for godkjente reklamajsoner.

VÅRE PRODUKTER

ALLERGI

Alle produktene har en ingrediensliste på forpakningen. En del varemerker har valgt å bare vise hovedingrediensene. Vi kan ikke ta ansvar for eventuell overfølsomhet for ingredienser i et produkt. Dersom du har fått en allergisk reaksjon på et produkt – ta kontakt med oss på telefon +47 62525452 eller e-post til [email protected]

KONTAKT OSS

VI ER HER FOR Å HJELPE DEG!

VIL DU HA HJELP MED Å BESTILLE ELLER HAR DU ØVRIGE SPØRSMÅL?

DU KAN KONTAKTE OSS VIA E-POST [email protected] ELLER VIA TELEFON +47 62525452.

Rask Levering

2-6 virkedager

14 dagers angrerett

Pengene tilbake garanti

Autorisert Forhandler

Best på kvalitet og trygghet

100% Sikker netthandel

Vipps. Klarna. MasterCard. Visa.