ZO Kampanje - Få gratis produkter og gode rabatter

Snart er vi i august måned, hvor mange av dere er på vei tilbake til hverdagen etter en forhåpentligvis avslappende ferie. For å gi dere en knallstart på måneden, har vi satt opp to fantastiske kampanjer!

Kampanje 1: Skjem deg bort med favoritten ZO Growth Factor Serum og få en flott gave – ZO Body Smoothing Crème på 74 ml.

Klikk her for mer info

Kampanje 2: Vi har også en spesiell pads-kampanje – kjøp to pakker pads av samme type, og få 50% avslag på den ene pakken.

Klikk her for mer info

ZO Growth Factor Serum

ZO Growth Factor Serum

Sommeren kan påvirke huden vår på forskjellige måter. Noen opplever ujevn pigmentering, mens andre kjenner at huden kan se livløs ut. ZO Growth Factor Serum har blitt kalt "litt magi på boks" og er den perfekte løsningen for å gjenopprette huden til sin beste tilstand.

ZO Body Smoothing Crème

Ikke glem huden på kroppen etter en lang sommer. ZO Body Smoothing Crème vil gi deg en silkemyk, jevnere og glattere hud. Den er ideell for bruk over hele kroppen og jobber dypt i huden for å tone og gi en fastere hud på lår, rumpe, mage og armer.

ZO Kampanje - ZO Pads Kjøp 1 få 1/2 pris på nummer 2

ZO Complexion Renewal Pads

Etter sommeren, når huden kan oppleve økt talgproduksjon, er det ekstra viktig å gi den riktig pleie. ZO Complexion Renewal Pads er en enkel og effektiv løsning. Disse padsene strykes lett over huden etter rens og eksfoliering, og fjerner effektivt overflødig talg samtidig som de skånsomt eksfolierer. Padsene forebygger også kviseutbrudd og tilstoppede porer samtidig som de tilfører antioksidanter og fuktighet for å styrke huden. Bruk padsene morgen og kveld på ren og tørr hud for optimal effekt.

ZO Oil Control Pads

ZO Oil Control Pads er også svært effektive for å fjerne talg, forebygge kviseutbrudd og redusere porestørrelsen. Med nøkkelingredienser som salisylsyre, glykolsyre og mandelsyre, gir disse padsene kjemisk eksfoliering. De brukes også morgen og kveld på ren og tørr hud. Sørg for å bruke hele innholdet på padsen for best resultat.

ZO Post Bundle Kit

Post Bundle Kit

Bli kjent med vårt nye Post Bundle Kit - som allerede nå er tilgjengelig for bestilling!

Denne kombinasjonen er en ideel protokoll som lindrer etter laserbehandlinger og sterkere peelinger i klinikk, når huden kan blir ekstra sår og tørr.
ZO Pomatrol Soothing Ointment på 50 ml (full størrelse) kan være fint å starte med før man går over på ZO Hydrating Creme på 30 ml (reisestørrelse) etter behov. ZO Balancing Cleansing Emulsion på 200 ml (full størrelse) kan brukes av absolutt alle, men rensen er spesielt utviklet for hypersensitive hudtilstander.

 

Hudbutikk erfaringer

← Tidligere artikler Nyere artikler →Legg igjen en kommentar