Handlekurv

Hjelp? Ring oss på +4762525452

Autorisert Forhandler. Fri Frakt. Rask Levering.

Beste Øyekrem

Beste Øyekrem! Hvordan Velge Den Beste Øyekremen?

Øyekrem! Det finnes mange forskjellige øyekremer på markedet. Vårt beste tips for å velge den beste øyekremen er å starte med å se på hva din hud har behov for, og dermed velge deg en krem ut i fra dette. Her er noen tips og råd for hvordan du kan velge den beste øyekremen for deg.

Prisen

Øyekremer kommer i ulike størrelser, merker og prisklasser. Det er lurt å se på hva ditt budsjett kan klare når det kommer til kjøp av krem. Samtidig vil vi si at øyekrem er en god investering. Man bruker heller ikke mye krem av gangen da det bare skal dekke et lite område. En øyekrem vil normalt vare lenge.

Når skal jeg begynne å bruke øyekrem?

Dette varierer fra person til person. For de fleste holder en god nattkrem og en god hudpleierutine i mange år. Dette vil normalt tilføre huden nok fuktighet og pleie. Men begynner du å se tegn til kråketær, rynker, poser og mørke ringer, bør du starte med en god øye krem. Husk bare å ikke starte med øyekrem for tidlig, da det kan gå inn å irritere huden og påvirke hudens egne kollagenproduksjon. Er du i tvil, bør du komme innom klinikken for mer råd.

Skal du velge en øyekrem som er anti-aging?

Produksjonen av kollagen begynner å falle etter 24 års alderen. Så etter dette kan du med god samvittighet begynne å bruke øyekrem for å forebygge aldrende hud. Men for anti-aging kremer anbefales imidlertid å vente til man er rundt 30 år, for å ikke forstyrre hudens naturlige kollagenproduksjon for mye.

Hvorfor er det viktig å bruke øyekrem?

Bruk øyekrem i forbindelse med din daglige hudpleierutine. Din hud rundt øynene har bruk for mer pleie enn det som finnes i ansiktskremer. Ansiktskremer inneholder normalt parfyme og sterke ingredienser – som er grunnen til at du bør unngå å påføre ansiktskrem i området rundt øynene. Huden under øynene er tynnere og mer sårbar enn ellers i ansiktet.

En god øye krem hjelper med å redusere kråketær, rynker, poser og mørke ringer. Den virker også oppstrammende på huden. En god øye krem hjelper deg med å se mer uthvilt og frisk ut når du skal ut å møte hverdagen.

Tips!

En god øye krem kan også fint brukes på huden rundt munnen og mellom brynene, da dette også er områder hvor man tidlig kan se fine linjer og rynker. Dette skyldes at kremene virker oppstrammende på huden.

Beste Øyekrem? SkinBetter Science øyekrem er vår favoritt!

SkinBetter Science sin kraftfulle prisbelønte øyekrem InterFuse Treatment Cream EYE som reduserer kråketær og linjer/rynker samtidig som den demper poser/hevelserog mørke ringer. Se de fantastiske før og etter bildene, vi elsker den!

SkinBetter Science øyekrem er en utglattende og oppstrammende øye krem som inneholder blant annet koffein, peptider og aminosyrer. Kremen gir umiddelbart en glattende og drenerende effekt på øyeområdet. Fin for fine linjer og rynker, reduserer også hovenhet. Påfør en liten mengde rundt øyepartiet morgen og kveld.
Kjøp Skinbetter Interfuse Treatment Cream – Eye – Klikk her

-10% på din første handel🎉 Fri Frakt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev, få -10% avslag på ditt første kjøp på hudbutikk.no

Meld deg på, sjekk din e-post. Hvis du ikke finner e-posten med koden, sjekk i din spam mappe, eller søppelpost.

Hvorfor velge Hudbutikk.no?

hudbutikk.no eies og drives av Medisinsk Hudklinikk AS. Hudbutikk.no er ikke som andre nettbutikker. Vi skiller oss ut fordi vi hver dag jobber med alle produktene vi anbefaler. Vi driver ikke massesalg.

Beste Øyekrem
SkinBetter Science øyekrem
Rask Levering

2-6 virkedager

14 dagers angrerett

Pengene tilbake garanti

Autorisert Forhandler

Best på kvalitet og trygghet

100% Sikker netthandel

Vipps. Klarna. MasterCard. Visa.